„Споделянето на това приложение вече е затворено за вас“: какво да направите?

Много потребители на iPhone и iPad съобщават за грешка в приложението, която се появява често напоследък. Това е грешка

„Общественият достъп до това приложение вече е затворен за вас.“ В този случай приложението ви подканва да го закупите отново в App Store. Проблемът е доста често срещан.

</ P>

реклама

реклама

Ако деинсталирате приложението и го инсталирате отново от App Store, проблемът ще бъде решен, но това ще доведе до загуба на данни, особено ако не използвате копиране на iCloud.

Проблемът възниква само с определени приложения като WhatsApp и YouTube. Причината все още е неразбираема. Най-вероятно скоро Apple ще поправи грешката, но засега имаме собствено решение.

Как да поправите грешката: „Споделянето на това приложение вече е затворено за вас“

Стъпка 1: Отидете наНастройки &gt; Основен &gt; СъхранениеiPhone. Изберете приложението, което причинява проблема, и след това щракнетеИзтеглете програма, Това няма да изтрие вашите данни.

Стъпка 2: Върнете се на началния екран и кликнете върху иконата на ново изтегленото приложение, за да го инсталирате отново.

След това можете да използвате приложението както преди, без проблеми. Всички данни ще останат непокътнати.

Предприетите стъпки трябва да решат проблема с WhatsApp, YouTube и други приложения, които са засегнати от грешката. Надяваме се, че бихме могли да ви помогнем!