Jak změnit nastavení přístupu pro váš stav v aplikaci WhatsApp na iPhone

Po vzoru Snapchatu a mnoha dalších sociálních sítí se přidali vývojáři WhatsApp

Funkce stavu, podobná Snapchat Stories.Pomocí této funkce budou moci všechny vaše kontakty prohlížet vaše fotografie a videa, která zůstanou online po dobu 24 hodin, dokud automaticky nezmizí.

Deklarovaná funkce zní atraktivní, alemá jednu hlavní nevýhodu - nedostatek soukromí. Fotky a videa, které jste zveřejnili, si mohou prohlížet všichni ve vašem seznamu kontaktů. Naštěstí má aplikace WhatsApp možnost omezit počet lidí, kteří mají přístup k vašemu stavu. Pokud máte obavy ohledně vašeho soukromí při používání funkce stavu v WhatsApp, níže je řešení, jak napravit tuto situaci.

Reklama

Reklama

Jak nastavit úroveň soukromí ve stavu aplikace WhatsApp

Krok 1:Otevřete na svém iPhonu aplikaci WhatsApp.

Krok 2:Přejděte na kartu Nastavení.

Reklama

Reklama

Krok 3:Klikněte na ikonu „Účet“ a vyberte „Soukromí“.

Krok 4:Klikněte na kartu „Stav“.

Krok 5:Zde můžete vybrat ty, kteří budou mítmožnost zobrazit váš stav WhatsApp. Ve výchozím nastavení jsou v nastavení uvedeni všichni lidé, kteří jsou ve vašem seznamu kontaktů. Tato nastavení můžete změnit a určit, kdo může zobrazit váš stav.

Od této chvíle vás publikujeme prostřednictvímFotografie nebo videa „Status“ budou dostupné pouze určeným osobám z vašeho seznamu kontaktů. Pokud bude nutné změnit nastavení ochrany osobních údajů, použijte výše uvedené pokyny a změňte úroveň přístupu k vašemu stavu podle vašich požadavků.

Další pokyny a tipy k používání aplikace WhatsApp naleznete v článku na následujícím odkazu:

  • Top 19 WhatsApp triků na iPhone