Jak zakázat zobrazování online stavu na Instagramu

Instagram představil funkci, díky které je sledování lidí ještě jednodušší. Ve výchozím nastavení je povoleno, ale

Naštěstí jej můžete vypnout, pokud chcete.

Tato funkce zobrazuje online stav účtů, k jejichž odběru jste přihlášeni, nebo kterým odpovídali v Direct. Kromě toho nyní můžete zjistit, jak dlouho uživatel aplikaci otevřel.

Reklama

Reklama

Stav online lze zobrazit v části Přímé pod názvy profilů. Pokud uživatel v tuto chvíli není online, uvidíte, kdy naposledy vstoupil do aplikace.

Váš stav vidí pouze vaši odběratelé a ti, s nimiž jste byli spojeni, ale nová funkce pravděpodobně nebude přitahovat ty, kteří milují soukromí.

Pokud si chcete zachovat své soukromí, jednoduše tuto funkci deaktivujte. Níže budeme hovořit o tom, jak se to dělá.

Jak zakázat stav aktivity Instagramu

Nová funkce můžete ovládat v nastavení Instagramu.

1)Otevřete aplikaciInstagram.

2)Jděte do svéhoProfil.

3)Klikněte na ikonuNastavenív pravém horním rohu obrazovky (ozubené kolečko nebo tři tečky).

4)Přejděte dolů naUkázat Aktivita Postavení(v sekciNastavení) a stiskněte spínač tak, aby zbělel.

Nyní nikdo nebude vědět, kdy jdete na Instagram, a nedostane vám zprávy.

Pokud tuto funkci nezakážete, můžete vidět stav aktivity vašich přátel a oni uvidí váš online stav.