„Sdílení této aplikace je pro vás nyní uzavřeno“: co dělat?

Mnoho uživatelů iPhonů a iPadů hlásí chybu aplikace, která se v poslední době často vyskytuje. To je chyba

"Veřejný přístup k této aplikaci je pro vás nyní uzavřen." V takovém případě vás aplikace vyzve k opětovnému nákupu v App Store. Problém je poměrně častý.

</ p>

Reklama

Reklama

Pokud odinstalujete aplikaci a znovu ji nainstalujete z App Store, problém bude vyřešen, ale bude mít za následek ztrátu dat, zejména pokud nepoužíváte kopii iCloud.

K tomuto problému dochází pouze u určitých aplikací, jako je WhatsApp a YouTube. Důvod je stále nejasný. S největší pravděpodobností Apple brzy chybu opraví, ale prozatím máme vlastní řešení.

Jak opravit chybu „Sdílení této aplikace je pro vás nyní uzavřeno“

Krok 1: Jít doNastavení &gt; Základní &gt; Úložný prostoriphone. Vyberte aplikaci, která problém způsobuje, a poté klikněteStáhněte si program... Vaše data tím nebudou smazána.

Krok 2: Vraťte se na domovskou obrazovku a znovu ji nainstalujte klepnutím na ikonu aplikace, kterou jste právě stáhli.

Pak můžete bez problémů používat aplikaci jako dříve. Všechna data zůstanou nedotčena.

Následné kroky by měly problém vyřešit s WhatsApp, YouTube a dalšími ovlivněnými aplikacemi. Doufáme, že jsme vám mohli pomoci!