Na vašem iPhonu a iPadu se někdy může objevitoznámení s textem „Máte novou paměť - V tento den (...)“. Někteří uživatelé si rádi prohlížejí své staré fotografie, zatímco jiní mohou do těchto oznámení zasahovat.
</ p>To je důvod, proč níže vysvětlíme, jak vypnout oznámení o paměti na iPhone a iPad.
Vypnutí oznámení pro vzpomínky
- Otevřete aplikaciNastavenína iPhonu nebo iPadu.
- VybratOznámenía pakFoto.
- Na další obrazovce vyberte možnostVzpomínky.
- Klikněte na přepínač vedle položkyTolerance oznámenítakže se zbarví šedě.
Po zakázání možnosti oznámenínové vzpomínky se již neobjeví. Tímto způsobem nebudete deaktivovat celou funkci Flashback, ale pouze oznámení. Další oznámení z aplikace Foto přijde.
Někdy je hezké vidět vaše staré fotografie, ale funkce nefunguje dokonale a můžete si vybrat fotografie, které nechcete vidět.
Zakázat oznamování pamětí nebo ne -rozhodnutí. Funkce funkce závisí na tom, jaké fotografie pořídíte a uložíte. Kromě toho můžete své rozhodnutí kdykoli změnit tak, že se vrátíte do Nastavení.