Sådan glemmer du Wi-Fi-netværk på iPhone, iPad og Mac

Apple-enheder har en nyttig funktion, der husker de Wi-Fi-netværk, du opretter forbindelse til og

opretter automatisk forbindelse til dem i fremtiden.Nogle gange skal netværk dog glemmes. For eksempel kan du glemme Wi-Fi-netværket fra hotellet, hvor du var på ferie. Eller du skal genoprette forbindelse til netværket med en ny adgangskode.

</ p>

reklame

reklame

I dette tilfælde kan Wi-Fi-netværk på iPhone, iPad og Mac glemmes. Nedenfor fortæller vi dig hvordan.

Sådan glemmer du Wi-Fi-netværk på iPhone og iPad

1)Åbn applikationenindstillingerpå din enhed, og vælg en sektionWi-Fi.

2)Trykkeikon "jeg"tæt på det ønskede netværk.

3)KlikGlem dette netværk.

Sådan glemmer du Wi-Fi-netværk på Mac

For at begynde skal du vælge ikonet fra menulinjenæble&gt;Systemindstillingerog følg nedenstående trin.

1)Vælg og åbn en sektionnetværk.

2)Vælg det ønskede Wi-Fi-netværk til venstre, og klik på knappenderudover.

&nbsp;

3)Sørg for, at fanen Wi-Fi er valgt øverst. Vælg et netværk, og klikminus ikon.

4)Bekræft sletning af netværket.

&nbsp;

Det er meget praktisk, at Apple-enheder husker netværk og automatisk opretter forbindelse til dem. Og nu ved du, hvordan man glemmer dem.