Sådan ændres mulighederne for at få adgang til din status i WhatsApp-applikationen på iPhone

Efter ledelsen af ​​Snapchat og mange andre sociale netværk har WhatsApp-udviklere tilføjet

Statusfunktion, der ligner Snapchat Stories.Ved at bruge denne funktion vil alle dine kontakter være i stand til at se dine billeder og videoer, som forbliver online i 24 timer, indtil de automatisk forsvinder.

Den erklærede funktion lyder attraktiv, menhar en stor ulempe - manglende privatliv. De fotos eller videoer, du har sendt, kan ses af alle på din kontaktliste. Heldigvis har WhatsApp en mulighed for at begrænse cirklen af ​​mennesker, der har adgang til din status. Hvis du er bekymret for dit privatliv, mens du bruger statusfunktionen i WhatsApp, er nedenstående en løsning til at afhjælpe denne situation.

reklame

reklame

Sådan indstilles privatlivsniveauet i WhatsApp-applikationsstatus

Trin 1:Åbn WhatsApp-appen på din iPhone.

Trin 2:Gå til fanen Indstillinger.

reklame

reklame

Trin 3:Klik på "Konto"-ikonet og vælg "Privatliv".

Trin 4:Klik på fanen "Status".

Trin 5:Her kan du vælge dem, der skal havemulighed for at se din WhatsApp-status. Som standard angiver indstillingerne alle de personer, der er på din kontaktliste. Du kan ændre disse indstillinger og kontrollere, hvem der kan se din status.

Fra nu af, offentliggjort af dig igennem"Status" -fotos eller -videoer vil kun være tilgængelige for de angivne personer fra din kontaktliste. Hvis det bliver nødvendigt at ændre dine privatlivsindstillinger, skal du bruge instruktionerne ovenfor og ændre adgangsniveauet til din status i henhold til dine krav.

For andre instruktioner og tip til brug af WhatsApp-appen, læs artiklen på følgende link:

  • Top 19 WhatsApp-tricks på iPhone