Sådan deaktiveres gæstekonto på Mac

Som Mac-ejer kan du tillade dine venner eller familie at bruge din computer igennem

gæstekonto. Hvis du ofte giver nogen din bærbare computer, så er dette meget praktisk. Men hvis du ikke deler din Mac med nogen, kan du deaktivere funktionen.

</ p>

reklame

reklame

Nedenfor beskriver vi, hvordan dette gøres.

Sådan deaktiveres en gæstekonto påMac

Fra menulinjen øverst skal du vælge ikonetæble&gt;Systemindstillinger... Følg nu nedenstående trin.

1)Vælgbrugere og grupper.

2)TrykkeSloti nederste venstre hjørne, hvis den er lukket, og indtast din adgangskode. Hvis låsen er åben, fortsæt til næste trin.

3)Til venstre, i sektionen "Andre brugere", vælgGæstebruger.

4)Fjern markeringen i feltet ved siden afTillad gæster at logge ind på denne computer.

5)TrykkeSloti nederste venstre hjørne af vinduet for at forhindre efterfølgende ændringer af indstillinger uden adgangskode.

Nu ved du, at det kun tager et minut at afbryde en gæstekonto på en Mac.