Ønsker ikke, at din iPhone eller iPad skal opdatere eller overføre data i baggrunden, mens du ikke bruger den
reklame
reklame
Det er nok bare at slukke for opdatering af baggrundenapps, så de ikke fortsætter med at køre, mens du ikke bruger enheden. Som en bonus vil du bemærke, at opladningen varer længere efter dette.
Ifølge Apple opdateres baggrunden af appen"Tillader dem at opdatere indhold, mens de er tilsluttet Wi-Fi eller mobilt internet i baggrunden." Det vil sige, selv når du ikke bruger applikationen, fortsætter den med at downloade og transmittere indhold. Ved at deaktivere funktionen er det usandsynligt, at du vil se nogen ændringer.
Sådan deaktiveres baggrundsopdatering af applikationer på iPhone og iPad
- Åbn applikationenindstillingerpå din enhed
- Vælgvigtigste.
- Åbn sektionenIndholdsopdatering.
- VælgIndholdsopdatering, og markér afkrydsningsfeltet ud forAf.


reklame
reklame
De fleste brugere vil ikke bemærke nogetændres efter deaktivering af funktionen. Når du åbner applikationer, opdateres de straks, hvilket er meget praktisk. Desuden forbruges ladningen langsommere. Vi har gentagne gange anbefalet at deaktivere baggrundsopdatering for at spare på batteriet.
Hvis du er bekymret for, at nogenapplikationen deler personlige data som din placering, så kan du slå geolocation-tjenester fra. Mange apps beder om tilladelser, de ikke har brug for, så du behøver kun at give geolocation-adgang, når det er nødvendigt. F.eks. Fungerer Maps-applikationen ikke uden dette.
Strømbesparende tilstand deaktiverer også midlertidigt app-opdateringer.
Sådan aktiveres baggrundsopdatering i iOS
- Åbn applikationenindstillinger.
- Vælgvigtigste.
- VælgIndholdsopdatering.
- KlikIndholdsopdateringog vælgWi–FiellerWi–Fi og cellulære data.
Hvorvidt du skal bruge baggrundsopdatering er din egen beslutning. Hvis din opladning løber hurtigt, er funktionen bedre stillet. Hvis alt passer dig, kan du ikke røre ved noget.