Sådan slettes en Facebook-side permanent: detaljerede instruktioner

På trods af Facebooks bestræbelser på at modvirke permanent sletning af enhver brugerkonto,

det er ganske muligt at gøre dette med en bestemtHjælp. Den eneste metode, du selv kan gøre, er at deaktivere din konto i Facebook-indstillingerne. Før du udfører denne operation, er det dog vigtigt at forstå forskellen mellem fjernelse og deaktivering.

  • Sådan slettes en Facebook-side permanent
  • Sådan slettes en Facebook-konto midlertidigt (deaktivere)
  • Sådan slettes din Facebook-konto permanent fra din telefon

Kontodeaktivering betyder mestOplysninger, der er gemt på din Facebook-profil, slettes midlertidigt, men du kan gendanne disse data når som helst. Profilinformation, fotos og indlæg forbliver på din Facebook, mens de er usynlige for andre brugere, inklusive venner.

reklame

reklame

Sletning af en konto betyder fuldstændig forsvindendenne information. Dette er en meget mere sikker og mere effektiv metode til at fjerne din Facebook-side fra World Wide Web, men også den mest radikale. Hvis du nogensinde beslutter at bruge Facebook igen, bliver du nødt til at oprette en profil fra bunden - tilføj indlæg og fotos igen, søg efter venner og foretage indstillinger.

Sådan slettes en Facebook-side permanent

Inden du permanent sletter din Facebook-konto, skal du:

  1. Gem alle dine oplysninger.For at gøre dette skal du logge ind på Facebook fra din konto, gå til menuen "Dine oplysninger på Facebook" ved at bruge linket og klikke på "Vis" i sektionen "Download information". På næste side skal du klikke på “Opret fil”. Dette sikrer, at du om nødvendigt kan gendanne dine data, efter at du har slettet din Facebook-konto.

  2. Forstå det, selv efter en permanent sletningFacebook-konto spor af din tilstedeværelse på dette sociale netværk forsvinder ikke. For eksempel forsvinder dine personlige beskeder, som du har sendt, ikke, da de gemmes ikke kun på din Facebook, men også i modtagerens profil.
  3. Endelig kan du helt slette din Facebook-profilvarer op til 90 dage efter oprettelsen af ​​anmodningen. Alle dine data bliver utilgængelige umiddelbart efter ansøgning, men vil fortsat forblive på Facebook-servere i en bestemt rengøringsperiode.

Hvis du er sikker på, at du vil slette din Facebook-konto, kan du besøge den specielle side på dette link.

reklame

reklame

Inden du sletter Facebook for evigt, bliver du spurgt:

  • deaktiver facebook messenger-konto
  • gem alle dine oplysninger på en computer (fotos, publikationer og andet indhold)
  • tildel administratorer igen på de sider (offentlige), hvor du er administrator
  • Angiv tilladelser til alle dine Facebook-apps.

Dette er valgfrie trin, hvis du endelig beslutter dig for at slette Facebook-siden for altid, så klik på “Slet konto“.

 

reklame

reklame

Sådan slettes en Facebook-konto midlertidigt (deaktivere)

Hvis du synes at slette din konto helt ogsåradikal løsning, ville deaktiveringsmuligheden være den bedst egnede. Dette er en enklere og meget mindre risikabel proces. Gå til indstillinger og derefter til afsnittet "Dine oplysninger på Facebook" ved at bruge dette link og ved siden af ​​punktet “Deaktivering og sletning” klik på “Se“.

reklame

reklame

Vælg her “Konto deaktivering”og derefter “Fortsæt med afbrydelse af konto“. Du bliver bedt om at indtaste adgangskoden til den Facebook-konto, du vil deaktivere.

Det næste trin vil være at udfyldeet kort spørgeskema, der angiver årsagen til den midlertidige fjernelse af Facebook-siden, også hvis du var administrator af publikum, vil du blive bedt om at tildele administratorer til dem igen, så siderne forbliver aktive. Her kan du slette alle tidligere oprettede applikationer, nægte fremtidige e-mail-meddelelser og bruge Facebook Messenger.

Herefter kan du trykke på “Deaktiver”.

I fremtiden kan en deaktiveret konto til enhver tid gendannes på din anmodning.

Sådan slettes din Facebook-konto permanent fra din telefon

Hvis du ikke har adgang til en computer, der skal fjernesfacebook, kan du bruge din telefon. Den nemmeste måde er at gå gennem browseren på din iPhone eller Android-enhed og gentage trinene beskrevet ovenfor. Du kan dog også bruge Facebook-mobilappen. For at fjerne Facebook fra din telefon skal du følge vores instruktioner:

  1. I Facebook-applikationen skal du trykke på menuen i bunden, og derefter udvide sektionen “Indstillinger og privatliv” nederst i menuen. og vælg “Indstillinger”.
  2. I indstillingerne skal du rulle omkring halvvejs til sektionen “.Dine oplysninger på Facebook“. Lad os her gå til afsnittet “Kontostyring“.
  3. Tryk på “Deaktivering og fjernelse” Ogpå næste skærmbillede skal du vælge den ønskede slettemetode, eller “Kontodeaktivering” – dette er en midlertidig sletning af en side på Facebook, eller “Sletning af en konto” – derfor sletter du din Facebook-konto for altid. Vælg derefter “Fortsæt med … konto”.

Vi håber, at vores artikel hjalp med at slette din konto isociale netværk Facebook. Over tid kan nogle af menupunkterne på Facebook ændre sig, så hvis du ikke kunne slette din Facebook-side, skal du skrive om det i kommentarerne.