På din iPhone og iPad kan nogle gange visesmeddelelser med teksten "Du har en ny hukommelse - På denne dag (...)". Nogle brugere kan lide at gennemgå deres gamle billeder, mens andre kan interferere med disse underretninger.
</ p>Derfor vil vi nedenfor forklare, hvordan du slår meddelelsen om hukommelser på iPhone og iPad af.
Sådan slår du meddelelser om minder fra
- Åbn applikationenindstillingerpå din iPhone eller iPad.
- Vælgvarsel, og såfoto.
- Vælg på den næste skærmerindringer.
- Klik på kontakten ved siden afMeddelelsestoleranceså den bliver grå.
Når du har deaktiveret indstillingen, er meddelelsernenye minder vil ikke længere blive vist. Dette vil ikke deaktivere hele Flashback-funktionen, men kun meddelelserne. Andre meddelelser fra fotoapplikationen kommer.
Nogle gange er det rart at se dine gamle billeder, men funktionen virker ikke perfekt og kan hente billeder, som du ikke vil se.
Deaktiver notifikation af minder eller ikke -din beslutning. På mange måder afhænger funktionsfunktionen af hvilke fotografier du tager og gemmer. Derudover kan du ændre din beslutning til enhver tid ved at vende tilbage til Indstillinger.