Δεν θέλετε το iPhone ή το iPad σας να ενημερώνεται ή να μεταφέρει δεδομένα στο παρασκήνιο ενώ δεν το χρησιμοποιείτε
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Απλώς απενεργοποιήστε την ενημέρωση φόντου.εφαρμογές, ώστε να μην συνεχίσουν να λειτουργούν μέχρι να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Ως μπόνους, θα παρατηρήσετε ότι η χρέωση μετά από αυτό θα διαρκέσει περισσότερο.
Σύμφωνα με την Apple, η ενημέρωση εφαρμογής παρασκηνίου"Επιτρέπει σε αυτούς να ενημερώνουν περιεχόμενο όταν είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi ή Internet για κινητά στο παρασκήνιο." Δηλαδή, ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, συνεχίζει να πραγματοποιεί λήψη και μεταφορά περιεχομένου. Απενεργοποιώντας τη λειτουργία, είναι απίθανο να παρατηρήσετε αλλαγές.
Πώς να απενεργοποιήσετε την ενημέρωση στο παρασκήνιο των εφαρμογών σε iPhone και iPad
- Ανοίξτε την εφαρμογήΡυθμίσειςστη συσκευή σας
- ΔιαλέγωΚύρια.
- Ανοίξτε την ενότηταΕνημέρωση περιεχομένου.
- ΔιαλέγωΕνημέρωση περιεχομένουκαι επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογήΜακριά από.


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Οι περισσότεροι χρήστες δεν θα παρατηρήσουν κανένααλλάζει μετά την απενεργοποίηση της λειτουργίας. Όταν ανοίγετε εφαρμογές, θα ενημερωθούν αμέσως, κάτι που είναι πολύ βολικό. Επιπλέον, η φόρτιση θα καταναλώνεται πιο αργά. Συνιστούμε επανειλημμένα να απενεργοποιήσετε την ενημέρωση στο παρασκήνιο για εξοικονόμηση ενέργειας.
Εάν ανησυχείτε για μερικάη εφαρμογή κοινοποιεί προσωπικά δεδομένα, όπως την τοποθεσία σας, και στη συνέχεια μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες γεωγραφικής τοποθεσίας. Πολλές εφαρμογές ζητούν άδειες που δεν χρειάζονται, επομένως πρέπει να παρέχετε πρόσβαση στη γεωγραφική τοποθεσία μόνο όταν είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Χάρτες δεν θα λειτουργεί χωρίς αυτό.
Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί επίσης προσωρινά την ενημέρωση στο παρασκήνιο των εφαρμογών.
Πώς να ενεργοποιήσετε την ενημέρωση φόντου στο iOS
- Ανοίξτε την εφαρμογήΡυθμίσεις.
- ΔιαλέγωΚύρια.
- ΔιαλέγωΕνημέρωση περιεχομένου.
- Κάντε κλικΕνημέρωση περιεχομένουκαι επιλέξτεWi–FiήWi–Fi και κυψελοειδή δεδομένα.
Το αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι μια ενημέρωση στο παρασκήνιο είναι η προσωπική σας απόφαση. Εάν χρεωθείτε γρήγορα, είναι καλύτερα να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Εάν όλα σας ταιριάζουν, δεν μπορείτε να αγγίξετε τίποτα.