Θέλετε να διαγράψετε μια υπενθύμιση από το iPhone ή το iPad σας; Λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο σε αυτό. Οι υπενθυμίσεις είναι ένα από τα
Παρακάτω, θα σας δείξουμε πώς να διαγράψετε πλήρως τις υπενθυμίσεις από τη συσκευή σας, αντί να τις επισημάνετε ως ολοκληρωμένες.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πώς να διαγράψετε μια υπενθύμιση με μια χειρονομία
Ο ευκολότερος και πιο γρήγορος τρόπος για να αφαιρέσετε μια υπενθύμιση από ένα iPhone ή iPad είναι με μια χειρονομία.
1) Ανοίξτε την εφαρμογή Υπενθυμίσεις.
Διαφήμιση
Διαφήμιση


2) Επιλέξτε τη λίστα που περιέχει την υπενθύμιση που θέλετε να διαγράψετε.


3) Σύρετε προς τα αριστερά στην υπενθύμιση που θέλετε να διαγράψετε.


4) Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί Διαγραφή.
5) Επαναλάβετε τη διαδικασία για τυχόν υπενθυμίσεις που θέλετε να διαγράψετε.
Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαγράψετε ορισμένες υπενθυμίσεις επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία κάθε φορά. Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά απλή και γρήγορη και θα την συνηθίσετε αμέσως, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές.
Όπως διαγράφω υπενθύμιση κουμπιά
1) Ανοίξτε την εφαρμογή Υπενθυμίσεις.
2) Επιλέξτε τη λίστα που περιέχει την υπενθύμιση που θέλετε να διαγράψετε.
3) Κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
4) Κάντε κλικ στο κόκκινο σύμβολο μείον (-) δίπλα στην υπενθύμιση που θέλετε να διαγράψετε.


5) Επιβεβαιώστε την ενέργειά σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Διαγραφή.
6) Επαναλάβετε τη διαδικασία.
Στη λειτουργία επεξεργασίας, μπορείτε επίσης να διαγράψετε υπενθυμίσεις αρκετά γρήγορα, αλλά εξακολουθεί να είναι μακρύτερη και πιο ενοχλητική από τη χρήση χειρονομίας.
Πώς μπορώ να διαγράψω όλες τις υπενθυμίσεις ταυτόχρονα;
Εάν θέλετε να διαγράψετε όλες τις υπενθυμίσεις, ο ευκολότερος τρόπος είναι να διαγράψετε ολόκληρη τη λίστα. Αυτό θα διαγράψει επίσης όλες τις υπενθυμίσεις που ήταν αποθηκευμένες σε αυτό. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την υπενθύμιση και μετά να τη διαγράψετε.
Και οι δύο μέθοδοι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και θα διαγράψουν υπενθυμίσεις είτε τις προσθέτετε στην εφαρμογή, χρησιμοποιώντας το Siri είτε από άλλη συσκευή μέσω συγχρονισμού iCloud.