Πώς να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση της κατάστασης δραστηριότητας στο Instagram

Σας είπαμε ήδη ότι το Instagram επιτρέπει πλέον στους φίλους σας να βλέπουν ότι είστε συνδεδεμένοι και χρησιμοποιείτε

εφαρμογή. Είναι λογικό να μην θέλουν όλοι να το αποδείξουν αυτό. Ευτυχώς, η κατάργηση της κατάστασης είναι πολύ απλή.

Ως υπενθύμιση, αυτή η λειτουργία ανακοινώθηκε την Πέμπτη.και χθες προστέθηκε στην ίδια την εφαρμογή. Χάρη σε αυτό, τα άτομα που είναι τώρα συνδεδεμένα και χρησιμοποιούν την εφαρμογή Instagram έχουν μια αξιοσημείωτη πράσινη κουκκίδα δίπλα στην εικόνα προφίλ τους. Λάβετε υπόψη ότι μόνο εκείνοι με τους οποίους έχετε εγγραφεί αμοιβαία ή οι χρήστες με τους οποίους έχετε ήδη ανταποκριθεί, θα μπορούν να το δουν.

Για να αποτρέψετε το Instagram να δείχνει εάν είστε συνδεδεμένοι ή όχι, πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και στην ενότηταΑπόρρητο και ασφάλειαεπιλέξτε αντικείμενοΔιαδικτυακή κατάσταση... Στη σελίδα που ανοίγει, ρυθμίστε το ρυθμιστικό προς τα αριστερά. Έγινε, τώρα κανείς δεν θα δει ότι ανατρέχετε στη ροή χωρίς να απαντήσετε σε σχόλια!

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι εάν απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, δεν θα μπορείτε να δείτε την κατάσταση άλλων χρηστών – ακόμα και εκείνα με ενεργοποιημένη την οθόνη.

Το Instagram σχεδίασε πολλάπροσοχή στην εμπιστευτικότητα. Έτσι, την Πέμπτη, οι προγραμματιστές άρχισαν να δοκιμάζουν μια δυνατότητα που επιτρέπει στους κατόχους λογαριασμών να αφαιρούν συνδρομητές. Αυτό είναι ένα λιγότερο δραστικό μέτρο από τον αποκλεισμό χρηστών και οι χρήστες που έχετε διαγράψει θα μπορούν να εγγραφούν ξανά ανά πάσα στιγμή. Επομένως, αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για όσους ανησυχούν για μεγάλο αριθμό ανενεργών συνδρομητών, αποκλείοντας το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε απαγόρευση σκιών.