Μπορείτε να διαγράψετε μια επαφή από το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Επαφές. Ο χρήστης έχει επίσης τη δυνατότητα ακύρωσης

Εύκολος τρόπος διαγραφής αριθμών
Για να καταργήσετε την επαφή με το Android, θα πρέπει να συνδεθείτεεφαρμογή "Επαφές". Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να καλείται διαφορετικά και εξαρτάται από την κινητή συσκευή που χρησιμοποιείται. Πρέπει να κάνετε κλικ στην εγγραφή που θέλετε να διαγράψετε. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να εμφανίζονται τα στοιχεία επικοινωνίας. Αν θέλετε να διαγράψετε πολλά στοιχεία, μπορείτε να κάνετε κλικ σε 1 από αυτά και να κρατήσετε το δάχτυλό σας για λίγο, ως αποτέλεσμα, ενεργοποιείται η λειτουργία επιλογής και στη συνέχεια καθορίστε επιπλέον ονόματα που πρέπει να διαγραφούν. Αυτή η διαδικασία ενδέχεται να διαφέρει αισθητά σε ορισμένα μοντέλα συσκευών.

Τώρα μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Διαγραφή". Η θέση και ο σχεδιασμός αυτού του κουμπιού θα διαφέρουν σε διαφορετικές συσκευές, αλλά, κατά κανόνα, βρίσκονται στο πάνω μισό της οθόνης. Μερικές φορές μοιάζει με την επιγραφή "Διαγραφή", και σε άλλες περιπτώσεις - ως εικονίδιο με τη μορφή κάδου απορριμμάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο χρήστης πρέπει πρώτα να κάνει κλικ στο κουμπί με τη μορφή 3 κάθετα τοποθετημένων σημείων και στη συνέχεια να επιλέξει την επιλογή "Διαγραφή". Πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί "Ναι" για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε τα επιλεγμένα στοιχεία. Ο χρήστης θα ερωτηθεί εάν κατανοήσει ότι οι επαφές θα διαγραφούν οριστικά από την κινητή συσκευή. Πρέπει να επιβεβαιώσετε τη λειτουργία.
Απενεργοποίηση λογαριασμού
Για να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό, πρέπει να πάτε"Ρυθμίσεις". Όταν αποσυνδεθεί, όλοι οι αριθμοί που συγχρονίστηκαν θα διαγραφούν. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για τη διαγραφή ενός μεγάλου αριθμού σημείων κάθε φορά. Πρέπει να επιλέξετε την επιλογή "Λογαριασμοί" στην ενότητα "Προσωπικές πληροφορίες". Τώρα πρέπει να επιλέξετε τον λογαριασμό για τον οποίο θέλετε να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό. Οποιοιδήποτε αριθμοί από αυτόν τον λογαριασμό θα διαγραφούν από τη συσκευή σας.

Εάν ενδιαφέρεστε για τον τρόπο διαγραφής ενός αριθμού τηλεφώνου,Πρέπει να έχετε κατά νου ότι, απενεργοποιώντας τις επαφές, μπορείτε να διακόψετε τον συγχρονισμό τους έτσι ώστε η λίστα να μην ενημερώνεται αυτόματα με το λογαριασμό. Εάν δεν εμφανίζεται η επιλογή "Επαφές", θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τελείως το συγχρονισμό για το λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, πρέπει να πατήσετε το κουμπί με τη μορφή 3 κάθετων σημείων. Συνήθως βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία. Θα πρέπει να ανοίξει ένα μικρό μενού, στο οποίο πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Συγχρονισμός. Αυτό ενεργοποιεί την αλληλεπίδραση με το λογαριασμό. Εφόσον οι επαφές έχουν απενεργοποιηθεί, όλα τα στοιχεία για αυτόν τον λογαριασμό θα διαγραφούν από τη συσκευή σας.
Διαγράψτε τις επαφές του Google
Για να διαγράψετε τους αριθμούς google, πρέπει να ανοίξετεweb browser. Εάν αποθηκεύετε αριθμούς στο λογαριασμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Επαφές για να τις διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά. Για το σκοπό αυτό επιτρέπεται η χρήση ειδικού χώρου. Αυτή η μέθοδος προορίζεται μόνο για στοιχεία που είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό. Οι αριθμοί που βρίσκονται στη μνήμη του τηλεφώνου ή σε άλλο λογαριασμό πρέπει να καταργηθούν ξεχωριστά.

Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης, πρέπει να εισαγάγετε τις Επαφές. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τον ίδιο λογαριασμό όπως στη συσκευή σας Android. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις εικόνες των προφίλ επαφών για να τις επιλέξετε. Η γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας σας βοηθά να βρείτε γρήγορα τους αριθμούς που χρειάζεστε. Πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί με την εικόνα του καλαθιού στο επάνω μέρος της οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο θα καταργηθούν όλοι οι επιλεγμένοι αριθμοί από το λογαριασμό σας. Εάν το κουμπί καλαθιού είναι ανενεργό, σημαίνει ότι 1 ή περισσότερα από τα στοιχεία που επιλέξατε προστίθενται χρησιμοποιώντας το Google+. Για να τα καταργήσετε, πρέπει να διαγράψετε τους αριθμούς από τους Κύκλους.
Στη συνέχεια, πρέπει να ανοίξετε το μενού "Ρυθμίσεις"Συσκευή Android. Αφού διαγράψετε αριθμούς από τον ιστότοπο Επαφών της Google, θα χρειαστεί να ξανασυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο τηλέφωνό σας Android. Πρέπει να επιλέξετε την επιλογή "Λογαριασμοί", την οποία μπορείτε να βρείτε στην ενότητα "Προσωπικές πληροφορίες". Τώρα πρέπει να επιλέξετε "Google". Αν έχετε πολλούς λογαριασμούς, πρέπει να επιλέξετε εκείνο που χρειάζεται αλλαγές, κάντε κλικ στο κουμπί με τη μορφή 3 κάθετων σημείων. Συνήθως βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.
Πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί "Συγχρονισμός" σε σαςΟ λογαριασμός Google έχει ανταλλάξει δεδομένα με επαφές. Τα στοιχεία που διαγράφετε στην ιστοσελίδα της Επαφές θα διαγραφούν στη συσκευή σας Android. Για να καταργήσετε επαφές από μια κάρτα SIM, πρέπει να εισαγάγετε την αντίστοιχη ενότητα της εφαρμογής με αριθμούς. Σε κάθε μοντέλο τηλεφώνου, η τοποθεσία αυτής της ενότητας μπορεί να διαφέρει.