Στο iPhone και στο iPad μπορεί μερικές φορές να εμφανίζονταιειδοποιήσεις με το κείμενο "Έχετε νέα μνήμη - Την ημέρα αυτή (...)". Ορισμένοι χρήστες προτιμούν να αναθεωρούν τις παλιές φωτογραφίες τους, ενώ άλλοι ενδέχεται να παρεμβαίνουν στις ειδοποιήσεις αυτές.
</ p>Αυτός είναι ο λόγος που παρακάτω θα εξηγήσουμε πώς να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση μνήμης στο iPhone και το iPad.
Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις σχετικά με τις μνήμες
- Ανοίξτε την εφαρμογήΡυθμίσειςστο iPhone ή το iPad σας.
- ΔιαλέγωΕιδοποιήσεις, και μετάΦωτογραφία.
- Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτεΜνήμες.
- Κάντε κλικ στο διακόπτη δίπλα στοΑνοχή ειδοποίησηςέτσι ώστε να γίνει γκρίζο.
Αφού απενεργοποιήσετε την επιλογή, τις ειδοποιήσειςοι νέες μνήμες δεν θα εμφανίζονται πλέον. Αυτό δεν θα απενεργοποιήσει ολόκληρη τη λειτουργία Flashback, αλλά μόνο τις ειδοποιήσεις. Θα εμφανιστούν και άλλες ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Φωτογραφία.
Μερικές φορές είναι ωραίο να βλέπετε τις παλιές σας φωτογραφίες, αλλά η λειτουργία δεν λειτουργεί τέλεια και μπορεί να πάρει φωτογραφίες που δεν θέλετε να δείτε.
Απενεργοποίηση ειδοποίησης μνήμης ή όχι -την απόφασή σας. Με πολλούς τρόπους, η λειτουργία της λειτουργίας εξαρτάται από τις φωτογραφίες που παίρνετε και αποθηκεύετε. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε την απόφασή σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας στις Ρυθμίσεις.