Kuinka poistaa online-tilan näyttö Instagramista

Instagram on ottanut käyttöön ominaisuuden, joka tekee ihmisten seuraamisesta entistä helpompaa. Se on oletuksena käytössä, mutta

Onneksi sen voi halutessaan sammuttaa.

Toiminto näyttää tilien online-tilan, jotka olet tilannut tai joiden kanssa olet käynyt kirjeenvaihtoa suorassa. Lisäksi voit nyt selvittää, kuinka kauan sitten käyttäjä avasi sovelluksen.

mainos

mainos

Online-tilaa voidaan tarkastella suorassa profiilinimillä. Jos käyttäjä ei ole tällä hetkellä verkossa, näet milloin hän viimeksi kirjautui sovellukseen.

Tilasi näkevät vain seuraajat ja ne, joiden kanssa olit kirjeenvaihdossa, mutta uusi ominaisuus ei todennäköisesti houkuttele yksityisyyttä rakastavia.

Jos haluat säilyttää yksityisyytesi, poista ominaisuus käytöstä. Seuraavassa selitämme, miten tämä tehdään.

Kuinka poistaa Instagram-toiminnan tila käytöstä

Voit hallita uutta ominaisuutta Instagram-asetuksissa.

1)Avaa sovellusInstagram.

2) Mene luoksesi profiili.

3)Napsauta kuvakettaasetukset näytön oikeassa yläkulmassa (ratas tai kolme pistettä).

4)Vieritä alas kohtaanNäytä Toiminta Tila (osiossa asetukset) ja paina kytkintä niin, että se muuttuu valkoiseksi.

Nyt kukaan ei tiedä, kun menet Instagramiin, eikä häiritse sinua viesteillä.

Jos et poista toimintoa käytöstä, näet kavereidesi toiminnan tilan ja he näkevät online-tilasi.