IPhonessa ja iPadissa voi joskus näkyäilmoitukset tekstillä "Sinulla on uusi muisti - tänä päivänä (...)". Jotkut käyttäjät haluavat tarkastella vanhoja valokuvia, kun taas toiset saattavat häiritä näitä ilmoituksia.
</ p>Siksi seuraavassa selvitämme, miten muistojen poistaminen käytöstä iPhonessa ja iPadissa poistetaan käytöstä.
Kuinka poistaa muistoja koskevat ilmoitukset käytöstä
- Avaa sovellusasetuksetiPhonessa tai iPadissa.
- Valitseilmoitussittenvalokuva.
- Valitse seuraavassa näytössämuistelmat.
- Napsauta vieressä olevaa kytkintäIlmoitus Toleranssiniin, että se muuttuu harmaaksi.
Kun olet poistanut vaihtoehdon käytöstä, ilmoituksetuusia muistoja ei enää näy. Tämä ei poista koko Flashback-toimintoa, vaan vain ilmoituksia. Muut Photo-sovelluksen ilmoitukset tulevat.
Joskus on mukavaa nähdä vanhoja valokuvia, mutta toiminto ei toimi täydellisesti ja voi noutaa valokuvia, joita et halua nähdä.
Poista muistien ilmoittaminen käytöstä tai ei -päätöksesi. Toiminnon toiminta riippuu monin tavoin siitä, mitä valokuvia otat ja tallennat. Lisäksi voit muuttaa päätöstäsi milloin tahansa palauttamalla Asetukset.