Kako onemogućiti prikaz mrežnog statusa na Instagramu

Instagram je predstavio značajku koja još više olakšava praćenje ljudi.Omogućeno je prema zadanim postavkama, ali po

Srećom, možete ga isključiti ako želite.

Funkcija prikazuje mrežni status računa na koje ste pretplaćeni ili s kojima ste se dopisivali u Directu. Osim toga, sada možete saznati prije koliko je vremena korisnik otvorio aplikaciju.

oglas

oglas

Online status možete pogledati u Directu pod imenima profila. Ako korisnik trenutno nije na mreži, vidjet ćete kada se zadnji put prijavio u aplikaciju.

Vaš status mogu vidjeti samo vaši sljedbenici i oni s kojima ste se dopisivali, ali nova značajka vjerojatno neće privući one koji vole privatnost.

Ako želite zadržati privatnost, samo isključite značajku. U nastavku ćemo objasniti kako se to radi.

Kako isključiti status aktivnosti na Instagramu

Novom značajkom možete upravljati u postavkama Instagrama.

1)Otvorite aplikacijuInstagram,

2)Idi na svojuprofil,

3)Kliknite na ikonupostavkeu gornjem desnom kutu ekrana (zupčanik ili tri točke).

4)Pomaknite se prema dolje doPokazati Aktivnost Status(u odjeljkupostavke) i pritisnite prekidač tako da pobijeli.

Sad više nitko neće znati kada odete na Instagram i neće vas živcirati porukama.

Ako ne onemogućite funkciju, tada možete vidjeti status aktivnosti svojih prijatelja i oni će vidjeti vaš mrežni status.