Az iCloud tárolási terv megváltoztatása

Eljön az idő, amikor meg akarja változtatni az iCloud-tervét. Ezt úgy lehet megtenni

iOS és macOS segítségével.

Amikor létrehoz egy iCloud fiókot, ingyenes5 GB memóriát kap a tárolóban, ahol adatainak másolatát tárolhatja, ideértve a fényképeket és a dokumentumokat. Attól függően, hogy hány készüléke van, ezek az 5 GB-os elemek gyorsan feltöltődnek. Az Apple három fizetett előfizetést is kínál: 50 GB, 200 GB és 2 TB. Feliratkozhat 200 GB-ra vagy 2 TB-ra is az egész család számára.

hirdetés

hirdetés

Az iCloud tarifacsomag megváltoztatása az iOS rendszerben

Először is el kell mennedbeállításokiPhone-ján vagy iPadjén.

1)Menjen a szakaszhozFiókok és jelszavak.

2)Válassza kifiókjaiCloud.

hirdetés

hirdetés

3)Menjraktár.

4)Itt láthatja a teljes tárolókapacitást, valamint a rendelkezésre álló memóriát. Kiválasztásávalvezetés, láthatja, hogy mi foglalja el a legtöbb memóriát.

5)Térjen vissza a Tárhely képernyőre, és érintse meg a lehetőségetVásároljon másik helyet.

6)Ezen a képernyőn láthatja tarifacsomagját és az elérhető csomagok listáját. Fizetett előfizetését is lemondhatja.

7)Válassza ki a kívánt előfizetést.

8)KattintsonVásárolnia képernyő jobb felső sarkában. Ezt követően megjelenik az új díjcsomag vásárlásának visszaigazolása.

9)A folyamatban lévő műveletek visszavonásához kattintson a Vissza gombra a képernyő bal felső sarkában.

Az iCloud tarifacsomag módosítása Mac rendszeren

1)Lépjen az Apple menübe, és válassza ki Rendszerbeállítások >iCloud.

2)Válassza kivezetésaz ablak jobb alsó sarkában.

3)Válassza kiVásároljon másik helyeta jobb felső sarokban.

4)A következő képernyőn látni fogja a tarifacsomagját és az összes elérhető csomagot.

5)Ha bővíteni szeretné tárhelyét, válasszon előfizetést, és kattintsontovábbi.

6) Írja be az Apple ID jelszavát, és kattintsonVásárolni.

7)Fizetős előfizetésének lemondásához kattintson a gombraVálasszon egy ingyenes tervet, válassza ki az előfizetést, majd kattintson az OK gombraKész.

A tárolás csökkentéséről

Ha úgy dönt, hogy csökkenti a tárolást, akkor eztcsak az előzőleg vásárolt előfizetés lejárta után fog megtörténni. Ha az iCloudban tárolt adatokat már nem helyezik oda, akkor az új fájlokat, fényképeket és videókat nem töltik fel a tárolóba, és biztonsági másolatot sem készítenek.

Mint láthatja magad, az iCloud tarifacsomag megváltoztatása bármilyen eszközön nagyon egyszerű.