A MacOS Mojave újratelepítése

Előfordulhat, hogy újra kell telepítenie a macOS Mojave rendszert, ha:Ma vagyunk

Megmutatjuk, hogyan telepítheti újra a macOS Mojave rendszert a lemez tisztítása, valamint a felhasználói adatok és fájlok törlése nélkül.Ez a módszer ideális a problémák megoldására.

</ p>

hirdetés

hirdetés

Vegye figyelembe, hogy a macOS Mojave újratelepítése nemugyanaz, mint a semmiből történő telepítés. A Mojave telepítése törli az összes adatot a számítógépről, ideértve a személyes fájlokat is, és az újratelepítés csak magára az operációs rendszerre vonatkozik.

Ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni a Mac-ről az Time Machine segítségével, ha valami rosszul fordul elő.

ÚjratelepítésMacOS Mojave

  1. Indítsa újra a Mac számítógépet, majd azonnal tartsa lenyomva a COMMAND + R billentyűket a helyreállítási módba lépéshez.
  2. A macOS segédprogramok ablakában válassza a macOS újratelepítése lehetőséget.

hirdetés

hirdetés

  1. Kattintson a Folytatás elemre, majd elfogadja az összes felhasználási feltételeket.

  1. Ezen a képernyőn válassza a „Macintosh HD” lehetőséget (vagy egy másik meghajtót, amelybe újratelepíteni szeretné a macOS Mojave szoftvert), majd kattintson az Folytatás gombra az újratelepítés megkezdéséhez.

  1. A Mac képernyője feketévé válik, és az Apple logó megjelenik a folyamatjelzővel. Hagyja, hogy a készülék befejezze az újratelepítést.

Amikor az újratelepítés befejeződött, Maca szokásos módon indul. Bejelentkezhet fiókjába, és a szokásos módon folytathatja a számítógépes munkát. A szoftverfrissítéseket azonnal telepítheti is, ha vannak ilyenek.

Ha valamilyen okból nem találja megfájlokat, majd az újratelepítés során valami rosszra fordult. Ebben az esetben helyre kell állítania a Time Machine másolatából, amelyet a folyamat megkezdése előtt készített. Elméletileg bármilyen probléma felmerülhet, de ez rendkívül ritkán fordul elő.

Most már tudja, hogyan kell újból telepíteni a macOS-tMojave Addig nem kell ezt tennie, amíg a szoftver frissítése vagy a rendszerfájlok és -komponensek véletlen törlése után nem merül fel probléma a rendszerrel.