“Az alkalmazás megosztása már bezárva az Ön számára”: mit tegyek?

Sok iPhone és iPad felhasználó jelent egy alkalmazáshibát, amely az utóbbi időben gyakran előfordul. Ez tévedés

„Az alkalmazáshoz való nyilvános hozzáférés most le van zárva az Ön számára.” Ebben az esetben az alkalmazás felszólítja, hogy vásárolja meg újra az App Store-ban. A probléma meglehetősen gyakori.

</ p>

hirdetés

hirdetés

Ha eltávolítja az alkalmazást, és újratelepíti az App Store-ból, a probléma megoldódik, de ez adatvesztést eredményez, különösen, ha nem az iCloud Copy szolgáltatást használja.

A probléma csak bizonyos alkalmazásoknál jelentkezik, mint a WhatsApp és a YouTube. Az ok még mindig nem világos. Valószínűleg az Apple hamarosan kijavítja a hibát, de egyelőre megvan a saját megoldásunk.

Az "Az alkalmazás megosztása most lezárult az Ön számára" hibaelhárítás

1. lépés: MenjBeállítások &gt; Alapvető &gt; TárolásiPhone. Válassza ki a problémát okozó alkalmazást, majd kattintson a gombraProgram letöltése... Ez nem törli az adatait.

2. lépés: Térjen vissza a kezdőképernyőre, és az újratelepítéshez koppintson az imént letöltött alkalmazás ikonjára.

Ezután problémamentesen használhatja az alkalmazást, mint korábban. Minden adat sértetlen marad.

A megtett lépéseknek meg kell oldaniuk a WhatsApp, a YouTube és más érintett alkalmazások problémáját. Reméljük, hogy tudtunk segíteni Önnek!