Előfordul, hogy a Fotók alkalmazásban törölnie kell egy teljes albumot. Talán van egy egész albuma munkásokkal
Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan törölhet albumokat a Photos alkalmazásban az iPhone, iPad és Mac rendszeren.
Albumok törlése bekapcsolvaiPhone ÉsiPad
Nyissa meg a Photos alkalmazást az iPhone vagy iPad készülékén, és kövesse az alábbi lépéseket.
1)választAlbumokaz alábbi navigációs sávban.
2)A cím mellettAz albumaimkattintsonMindet lát.
3)Most kattintsonIrányítania jobb felső sarokban.
4)Kattintsonmínusz ikonpiros körben a törölni kívánt albumon.
5)A megjelenő ablakban kattintson a gombraAlbum törlése.
6)Ha végzett, kattintson a gombraKész.
eltávolítás albumok továbbMac
Nyissa meg a fotót a Mac-on és kövesse az alábbi lépéseket.
1)A bal oldalon válassza ki a törölni kívánt albumot.
2)Kattintson jobb gombbal az albumra.
3)A lehetőségek között válassza kiAlbum törlése.
4)A megjelenő ablakban kattintson újratöröl.
- Ha engedélyezte az iCloud szinkronizálást, akkor a törölt album eltűnik az összes eszközről.
- Az albumból származó képek továbbra is megjelennek más albumokban és a fotóáramban.
Ha sok felesleges albuma van, itt az ideje, hogy megszabaduljon tőlük!