Előfordulhat, hogy az iPhone és iPad készülékeken jelenik megértesítések a következő szöveggel: „Új memóriád van - ezen a napon (...)”. Egyes felhasználók szeretik áttekinteni a régi fényképeiket, mások azonban akadályozhatják ezeket az értesítéseket.
</ p>Ezért az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet kikapcsolni az emlékezések értesítését az iPhone és iPad készülékeken.
Az emlékekről szóló értesítések kikapcsolása
- Nyissa meg az alkalmazástbeállításokiPhone-ján vagy iPadjén.
- Kiválasztértesítés, és akkorfénykép.
- A következő képernyőn válassza a lehetőségetvisszaemlékezések.
- Kattintson a mellette lévő kapcsolóraÉrtesítési toleranciaúgy, hogy szürke legyen.
Miután letiltotta az opciót, értesül aaz új emlékek már nem jelennek meg. Ez nem fogja kikapcsolni a teljes Memória funkciót, hanem csak az értesítéseket. További értesítések érkeznek a Fotók alkalmazásból.
Néha jó látni a régi fényképeit, de a funkció nem működik tökéletesen, és olyan fotókat is felvethet, amelyeket nem akar látni.
Tilos letiltani az emlékekről szóló értesítéseket -a döntésedet. Sok szempontból a funkció működése attól függ, hogy milyen fényképeket készít és tárol. Ezenkívül bármikor meggondolhatja magát, ha visszatér a Beállításokhoz.