Egy ideje a Google eltávolította az Adatbiztonság funkciót, azt a részt, ahol a felhasználók megtehetik
Miután a sok kritika, amikor a felhasználókpanaszkodott, hogy nem tudják pontosan, mit akarnak tudni a fejlesztők róluk, a Google úgy döntött, hogy visszaállítja az "Adatbiztonságot". A szakasz hamarosan aktiválásra kerül.
A kiváltságokkal kapcsolatos információk ismét elérhetőek lesznek,mely alkalmazások kapnak, melyek adatokat gyűjtenek a felhasználókról. Csakúgy, mint korábban, az ilyen jelentések meghagyásáért a fejlesztők felelősek.