A WhatsApp lehetővé teszi, hogy elrejtse az utolsó látogatás idejét bizonyos felhasználók elől

A WhatsApp jelenleg három lehetőséget kínál az utoljára látott állapot, képek megjelenítésére

profilt és az Önről szóló információkat.A Messenger lehetővé teszi, hogy láthatóvá tegye őket minden olyan felhasználó számára, aki rendelkezik az Ön telefonszámával, elrejtse őket minden felhasználó elől, vagy csak a névjegyzékében szereplő felhasználók számára tegye láthatóvá őket.

Tehát ha el akarja rejteni az időtutoljára bizonyos névjegyektől, lehetősége van arra, hogy elrejtse mindenki elől, vagy korlátozza a láthatóságot csak az Ön névjegyeire, és törölje azokat az extra “bizonyos” névjegyeket a telefonjáról. De ez hamarosan megváltozhat.


</ img>

Állítólag a WhatsApp újdonságon dolgozikegy láthatósági beállítás, amely lehetővé teszi, hogy elrejtse az utoljára látott állapotot, a profilképeket és az Önnel kapcsolatos információkat bizonyos névjegyek elől. A forrás szerint a messenger jelenleg egy új „Saját névjegyek kivételével” opciót tesztel, amely lehetővé teszi, hogy megadja, mely kapcsolatok elől szeretné elrejteni adatait.

Jelenleg az új lehetőség nem érhető el a WhatsApp jelenlegi béta verziójában. De hamarosan megjelenik a WhatsApp iOS és Android béta verzióiban.

Forrás: wabetainfo

</ p>