כיצד לשנות את הגדרות הגישה עבור הסטטוס שלך ביישום WhatsApp באייפון

בעקבות ההובלה של Snapchat ורשתות חברתיות רבות אחרות, מפתחי WhatsApp הוסיפו

תכונת סטטוס, בדומה ל-Snapchat Stories.באמצעות תכונה זו, כל אנשי הקשר שלך יוכלו לצפות בתמונות ובסרטונים שלך, שיישארו מקוונים למשך 24 שעות עד שהם ייעלמו אוטומטית.

הפונקציה המוצהרת נשמעת מושכת, אבליש חסרון אחד עיקרי - חוסר פרטיות. את כל התמונות או הסרטונים שפרסמת ניתן לראות על ידי כל אחד ברשימת אנשי הקשר שלך. למרבה המזל, ל- WhatsApp יש אפשרות להגביל את מעגל האנשים שיש להם גישה למצבך. אם אתה מודאג לגבי פרטיותך בעת השימוש בתכונת הסטטוס ב- WhatsApp, להלן פיתרון לתיקון מצב זה.

פרסום

פרסום

כיצד להגדיר את רמת הפרטיות במצב היישום WhatsApp

שלב 1:פתח את אפליקציית WhatsApp באייפון שלך.

שלב 2:עבור ללשונית הגדרות.

פרסום

פרסום

שלב 3:לחץ על סמל "חשבון" ובחר "פרטיות".

שלב 4:לחץ על הכרטיסייה "סטטוס".

שלב 5:כאן אתה יכול לבחור את אלה שיהיו להםהיכולת להציג את סטטוס ה-WhatsApp שלך. כברירת מחדל, ההגדרות מציינות את כל האנשים שנמצאים ברשימת אנשי הקשר שלך. אתה יכול לשנות את ההגדרות האלה ולשלוט מי יכול לראות את הסטטוס שלך.

מעתה, פורסם על ידיך דרךתמונות או סרטוני "סטטוס" יהיו זמינים רק לאנשים שצוינו מרשימת אנשי הקשר שלך. אם יהיה צורך לשנות את הגדרות הפרטיות שלך, השתמש בהוראות שלמעלה ושנה את רמת הגישה למצבך בהתאם לדרישותיך.

להוראות וטיפים אחרים לשימוש באפליקציית WhatsApp קרא את המאמר בקישור הבא:

  • 19 הטריקים המובילים של WhatsApp באייפון