כיצד להשבית את הצגת הסטטוס המקוון באינסטגרם

אינסטגרם הציגה תכונה שמקלה עוד יותר על מעקב אחר אנשים.הוא מופעל כברירת מחדל, אך על-ידי

למרבה המזל, אתה יכול לכבות אותו אם אתה רוצה.

הפונקציה מציגה את הסטטוס המקוון של חשבונות שאתה מנוי אליהם או שאיתם אתה תואם ב- Direct. בנוסף, כעת תוכלו לראות כמה זמן המשתמש פתח את היישום.

פרסום

פרסום

ניתן להציג את הסטטוס המקוון ב- Direct תחת שמות הפרופילים. אם המשתמש אינו מחובר לרגע, תראה מתי התחבר לאחרונה ליישום.

העוקבים והאנשים שאיתם התכתבת רואים את הסטטוס שלך, אך סביר להניח שהפיצ'ר החדש לא ימצא חן בעיני מי שאוהב פרטיות.

אם אתה רוצה לשמור על פרטיותך, פשוט כבה את התכונה. להלן נסביר כיצד נעשה זאת.

כיצד לכבות את סטטוס הפעילות של אינסטגרם

אתה יכול לנהל את הפיצ'ר החדש בהגדרות אינסטגרם.

1)פתח את האפליקציהאינסטגרם.

2)לך ל ... שלךפרופיל.

3)לחץ על הסמלהגדרותבפינה הימנית העליונה של המסך (גלגל השיניים או שלוש נקודות).

4)גלול מטה אלהופעה פעילות סטָטוּס(בסעיףהגדרות) ולחץ על המתג כך שיהיה לבן.

עכשיו אף אחד לא יידע מתי אתה נכנס לאינסטגרם, ולא ירגיז אותך בהודעות.

אם אתה לא מבטל את הפונקציה, אתה יכול לראות את מצב הפעילות של חבריך, והם יראו את הסטטוס המקוון שלך.