„Instagram“ pristatė funkciją, kuri dar labiau palengvina žmonių sekimą. Jis įjungtas pagal numatytuosius nustatymus, bet
Ši funkcija rodo internetinę paskyrų, kurias esate užsiprenumeravę arba su kuriomis susirašinėjote „Direct“, būseną. Be to, dabar galite sužinoti, kiek laiko vartotojas atidarė programą.
Reklama
Reklama
Internetinę būseną galima peržiūrėti skiltyje Tiesioginis profilių pavadinimuose. Jei vartotojas šiuo metu nėra prisijungę, pamatysite, kada paskutinį kartą jis įėjo į programą.
Tik jūsų abonentai ir tie, su kuriais susirašinėjote, gali pamatyti jūsų būseną, tačiau vargu ar naujoji funkcija patiks tiems, kas mėgsta privatumą.
Jei norite išsaugoti savo privatumą, tiesiog išjunkite funkciją. Žemiau mes kalbėsime apie tai, kaip tai daroma.
Kaip išjungti „Instagram“ veiklos būseną
Naująją funkciją galite valdyti „Instagram“ nustatymuose.
1)Atidarykite programąInstagram.
2)Eikite į savoProfilis.
3)Spustelėkite piktogramąNustatymaiviršutiniame dešiniajame ekrano kampe (krumpliaratis arba trys taškai).
4)Slinkite žemyn ikiRodyti Veikla Statusas(skiltyjeNustatymai) ir paspauskite jungiklį, kad jis pasidarytų baltas.


Dabar niekas nežinos, kada eisi į „Instagram“, ir negaus tau žinučių.
Jei neišjungsite funkcijos, galėsite pamatyti savo draugų aktyvumo būseną, o jie matys jūsų būseną internete.