Kā mainīt sava statusa piekļuves iestatījumus iPhone lietojumprogrammā WhatsApp

Sekojot Snapchat un daudzu citu sociālo tīklu vadībai, WhatsApp izstrādātāji ir pievienojuši

Statusa funkcija, līdzīga Snapchat Stories.Izmantojot šo funkciju, visas jūsu kontaktpersonas varēs skatīt jūsu fotoattēlus un videoklipus, kas paliks tiešsaistē 24 stundas, līdz tie automātiski pazūd.

Pieprasītā funkcija izklausās pievilcīgi, betir viens būtisks trūkums - privātuma trūkums. Iestatītos fotoattēlus vai videoklipus var apskatīt visi jūsu kontaktu sarakstā. Par laimi, lietojumprogrammai WhatsApp ir iespēja ierobežot to cilvēku loku, kuriem ir pieeja jūsu statusam. Ja jums ir bažas par privātumu, lietojot funkciju “statuss” WhatsApp lietojumprogrammā, tālāk ir sniegts risinājums šīs situācijas novēršanai.

Reklāma

Reklāma

Kā iestatīt privātuma līmeni WhatsApp lietojumprogrammas statusā

1. darbība:Savā iPhone tālrunī atveriet lietotni WhatsApp.

2. solis:Dodieties uz cilni Iestatījumi.

Reklāma

Reklāma

3. solis:Noklikšķiniet uz ikonas "Konts" un atlasiet "Privātums".

4. solis:Noklikšķiniet uz cilnes "Statuss".

5. solis:Šeit jūs varat atlasīt tos, kuriem būsiespēja skatīt savu WhatsApp statusu. Pēc noklusējuma iestatījumi norāda visas personas, kas ir jūsu kontaktu sarakstā. Varat mainīt šos iestatījumus un kontrolēt, kas var skatīt jūsu statusu.

No šī brīža jūs to esat publicējis līdzStatusa fotoattēli vai videoklipi būs pieejami tikai norādītajām personām no jūsu kontaktu saraksta. Ja nepieciešams mainīt privātuma iestatījumus, izmantojiet iepriekš sniegtos norādījumus un mainiet piekļuves līmeni savam statusam atbilstoši savām prasībām.

Citus norādījumus un padomus par lietotnes WhatsApp lietošanu lasiet rakstā, izmantojot šo saiti:

  • 19 populārākie WhatsApp triki iPhone