Kā atspējot tiešsaistes statusa parādīšanu vietnē Instagram

Instagram ir ieviesis funkciju, kas padara sekošanu cilvēkiem vēl vienkāršāku. Tas ir iespējots pēc noklusējuma, bet

Par laimi, ja vēlaties, varat to izslēgt.

Funkcija parāda to kontu tiešsaistes statusu, kurus esat abonējis vai ar kuriem sarakstījāties Direct. Turklāt tagad jūs varat uzzināt, pirms kura laika lietotājs ir atvēris lietojumprogrammu.

Reklāma

Reklāma

Tiešsaistes statusu var apskatīt tiešraidē ar profila nosaukumiem. Ja lietotājs pašlaik nav tiešsaistē, jūs redzēsiet, kad viņš pēdējo reizi pieteicās lietojumprogrammā.

Jūsu statusu var redzēt tikai jūsu sekotāji un tie, ar kuriem sarakstījāties, taču maz ticams, ka jaunā funkcija patiks tiem, kas mīl privātumu.

Ja vēlaties saglabāt savu privātumu, vienkārši izslēdziet šo funkciju. Zemāk mēs paskaidrosim, kā tas tiek darīts.

Kā izslēgt Instagram darbības statusu

Jauno funkciju varat pārvaldīt Instagram iestatījumos.

1)Atveriet lietojumprogrammuInstagram.

2)Dodieties uz savuProfils.

3)Noklikšķiniet uz ikonasIestatījumiekrāna augšējā labajā stūrī (zobrata vai trīs punkti).

4)Ritiniet uz leju līdzParādīt Darbība Statuss(sadaļāIestatījumi) un nospiediet slēdzi tā, lai tas kļūtu balts.

Tagad neviens nezinās, kad jūs dodaties uz Instagram, un jūs nekaitināsit ar ziņojumiem.

Ja jūs neatslēdzat funkciju, varat redzēt savu draugu darbības statusu, un viņi redzēs jūsu tiešsaistes statusu.