Kā neatgriezeniski izdzēst Facebook lapu: detalizētas instrukcijas

Neskatoties uz Facebook centieniem atturēt no jebkura lietotāja konta neatgriezeniskas dzēšanas,

to ir pilnīgi iespējams izdarīt ar noteiktupalīdzēt. Vienīgā metode, ko varat izdarīt pats, ir deaktivizēt savu kontu Facebook iestatījumos. Tomēr pirms šīs darbības veikšanas ir svarīgi saprast atšķirību starp noņemšanu un deaktivizēšanu.

  • Kā neatgriezeniski izdzēst Facebook lapu
  • Kā īslaicīgi izdzēst Facebook kontu (deaktivizēt)
  • Kā neatgriezeniski izdzēst savu Facebook kontu no tālruņa

Konta deaktivizēšana nozīmē lielāko daļuJūsu Facebook profilā saglabātā informācija uz laiku tiks izdzēsta, tomēr šos datus varat atjaunot jebkurā laikā. Informācija par profilu, fotoattēli un ziņas paliks jūsu Facebook, kamēr tās būs neredzamas citiem lietotājiem, ieskaitot draugus.

Reklāma

Reklāma

Konta dzēšana nozīmē pilnīgu pazušanušī informācija. Šī ir daudz drošāka un efektīvāka metode, kā noņemt jūsu Facebook lapu no globālā tīmekļa, bet arī visradikālākā. Ja jūs kādreiz nolemjat atkārtoti izmantot Facebook, jums būs jāizveido profils no jauna - atkārtoti pievienojiet ziņas un fotoattēlus, meklējiet draugus un veiciet iestatījumus.

Kā neatgriezeniski izdzēst Facebook lapu

Pirms neatgriezeniski izdzēst savu Facebook kontu, jums:

  1. Saglabājiet visu savu informāciju.Lai to izdarītu, jums ir jāpiesakās Facebook no sava konta, atveriet izvēlni “Jūsu informācija pakalpojumā Facebook”, izmantojot saiti, un sadaļā “Lejupielādēt informāciju” noklikšķiniet uz “Skatīt”. Nākamajā lapā noklikšķiniet uz “Izveidot failu”. Tas nodrošinās, ka pēc Facebook konta dzēšanas nepieciešamības gadījumā varēsit atgūt savus datus.

  2. Saprotiet to pat pēc neatgriezeniskas dzēšanasFacebook konta pēdas par jūsu klātbūtni šajā sociālajā tīklā nepazudīs. Piemēram, jūsu nosūtītie personīgie ziņojumi nepazudīs, jo tie tiek saglabāti ne tikai jūsu Facebook, bet arī saņēmēja profilā.
  3. Visbeidzot, var pilnībā izdzēst savu Facebook profiluilgs pēc 90 dienām pēc pieprasījuma izveidošanas. Visi jūsu dati tūlīt pēc pieteikuma iesniegšanas vairs nebūs pieejami, taču noteiktu tīrīšanas periodu tie paliks Facebook serveros.

Ja esat pārliecināts, ka vēlaties izdzēst savu Facebook kontu, apmeklējiet īpašo lapu šajā saitē.

Reklāma

Reklāma

Pirms izdzēst Facebook uz visiem laikiem, jums tiks lūgts:

  • deaktivizēt facebook kurjera kontu
  • saglabājiet visu savu informāciju datorā (fotoattēlus, publikācijas un citu saturu)
  • pārdaliet administratorus tajās lapās (publiskās), kurās esat administrators
  • Iestatiet atļaujas visām savām Facebook lietotnēm.

Šīs ir izvēles darbības. Ja beidzot nolemjat dzēst Facebook lapu uz visiem laikiem, noklikšķiniet uz “Dzēst kontu“.

 

Reklāma

Reklāma

Kā īslaicīgi izdzēst Facebook kontu (deaktivizēt)

Ja konstatējat arī konta pilnīgu dzēšanuradikāls risinājums, deaktivizēšanas iespēja būtu vispiemērotākā. Tas ir vienkāršāks un daudz mazāk riskants process. Dodieties uz iestatījumiem un pēc tam uz sadaļu “Jūsu informācija pakalpojumā Facebook”, izmantojot šo saiti un blakus vienumam “Deaktivizēšana un dzēšana” noklikšķiniet uz “Skaties“.

Reklāma

Reklāma

Šeit atlasiet “Konta deaktivizēšana”un pēc tam “Turpiniet konta atvienošanu“. Jums tiks lūgts ievadīt paroli Facebook kontam, kuru vēlaties deaktivizēt.

Nākamais solis būs aizpildīšanaīsa anketa, norādot Facebook lapas īslaicīgas noņemšanas iemeslu, arī tad, ja jūs bijāt publicistu administrators, jums tiks lūgts viņiem pārcelt administratorus, lai lapas paliktu aktīvas. Šeit jūs varat izdzēst visas iepriekš izveidotās lietojumprogrammas, atteikt turpmākos e-pasta paziņojumus un izmantot Facebook Messenger.

Pēc tam varat nospiest “Deaktivizēt”.

Nākotnē deaktivizētu kontu var atjaunot pēc jūsu pieprasījuma jebkurā laikā.

Kā neatgriezeniski izdzēst savu Facebook kontu no tālruņa

Ja jums nav piekļuves datoram, lai to izdzēstuFacebook, jūs varat izmantot tālruni. Vienkāršākais veids, kā pāriet uz jūsu iPhone vai Android ierīces pārlūku un atkārtot iepriekš aprakstītās darbības. Tomēr jūs varat izmantot arī Facebook mobilo lietotni. Lai noņemtu facebook no tālruņa, izpildiet mūsu instrukcijas:

  1. Facebook lietojumprogrammā pieskarieties izvēlnei apakšā un pēc tam izvēlnes apakšā izvērsiet sadaļu Iestatījumi un konfidencialitāte. un atlasiet “Iestatījumi”.
  2. Iestatījumos ritiniet apmēram pusceļā līdz sadaļai “.Jūsu Facebook informācija“. Šeit ejam uz sadaļu “Kontu pārvaldība“.
  3. Pieskarieties pie “Deaktivizēšana un noņemšana” Unnākamajā ekrānā atlasiet vajadzīgo dzēšanas metodi vai “Konta deaktivizēšana” – šī ir īslaicīga Facebook lapas dzēšana vai “konta dzēšana” – attiecīgi dzēšot savu Facebook kontu uz visiem laikiem. Pēc tam atlasiet “Turpināt ar … konts”.

Mēs ceram, ka mūsu raksts palīdzēja noņemt kontuSociālais tīkls Facebook. Laika gaitā daži Facebook izvēlnes vienumi var mainīties, tāpēc, ja jums neizdevās izdzēst savu Facebook lapu, rakstiet par to komentāros.