Gadās, ka lietojumprogrammā Fotoattēli ir jāizdzēš viss albums. Varbūt jums ir viss strādnieku albums
Zemāk mēs aprakstām, kā iPhone, iPad un Mac lietotnē Photos lietotnes dzēst albumus.
Albumu dzēšana ieslēgtaiphone UniPad
Atveriet lietotni Fotoattēli savā iPhone vai iPad un izpildiet tālāk norādītās darbības.
1)IzvēlietiesAlbumizemāk esošajā navigācijas joslā.
2)Blakus virsrakstamMani albumiklikšķisSkatīt visu.
3)Tagad noklikšķinietNoteiktaugšējā labajā stūrī.
4)Klikšķismīnus ikonasarkanā aplī albumā, kuru vēlaties dzēst.
5)Parādītajā logā noklikšķiniet uzDzēst albumu.
6)Kad esat pabeidzis, noklikšķiniet uzIr darīts.
Dzēšana albumu ieslēgtsMac
Atveriet programmu Mac datorā un izpildiet tālāk norādītās darbības.
1)Kreisajā pusē atlasiet albumu, kuru vēlaties dzēst.
2)Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz albuma.
3)Opcijās atlasietDzēst albumu.
4)Parādītajā logā noklikšķiniet vēlreizDzēst.
- Ja iCloud sinhronizācija ir iespējota, izdzēstais albums pazudīs no visām ierīcēm.
- Albuma attēli tiks rādīti arī citos albumos un fotoattēlu plūsmā.
Ja jums ir daudz nevajadzīgu albumu, ir pienācis laiks no tiem atbrīvoties!