Hoe de weergave van de online status op Instagram uit te schakelen

Instagram heeft een functie geïntroduceerd die het volgen van mensen nog eenvoudiger maakt. Het is standaard ingeschakeld, maar

Gelukkig kun je het uitschakelen als je dat wilt.

De functie toont de online status van accounts waarop u geabonneerd bent of waarmee u correspondeerde in Direct. Bovendien kunt u nu zien hoe lang geleden de gebruiker de applicatie heeft geopend.

Adverteren

Adverteren

De online status kan in Direct worden bekeken onder de profielnamen. Als de gebruiker momenteel niet online is, ziet u wanneer hij voor het laatst is ingelogd op de applicatie.

Je status kan alleen worden gezien door je volgers en degenen met wie je hebt gecorrespondeerd, maar het is onwaarschijnlijk dat de nieuwe functie aantrekkelijk zal zijn voor mensen die van privacy houden.

Als u uw privacy wilt behouden, schakelt u de functie gewoon uit. Hieronder leggen we uit hoe dit in zijn werk gaat.

Hoe Instagram-activiteitsstatus uit te schakelen

Je kunt de nieuwe functie beheren in de Instagram-instellingen.

1)Open de applicatieInstagram.

2)Ga naar jeprofiel.

3)Klik op het pictograminstellingenin de rechterbovenhoek van het scherm (tandwiel of drie stippen).

4)Scroll naar beneden naarTonen Activiteit Toestand(in sectieinstellingen) en druk op de schakelaar zodat deze wit wordt.

Nu zal niemand weten wanneer je naar Instagram gaat en zal hij je niet irriteren met berichten.

Als u de functie niet uitschakelt, kunt u de activiteitsstatus van uw vrienden zien, en zij zullen uw online status zien.