Hoe MacOS Mojave opnieuw te installeren

Mogelijk moet u macOS Mojave opnieuw installeren als er problemen zijn met het systeem. Vandaag We

We vertellen u hoe u macOS Mojave opnieuw kunt installeren zonder de schijf te wissen en gebruikersgegevens en bestanden te verwijderen. Deze methode is ideaal voor het oplossen van problemen.

</ p>

Adverteren

Adverteren

Houd er rekening mee dat het opnieuw installeren van macOS Mojave dat niet ishetzelfde als vanaf nul installeren. Als u Mojave installeert, worden alle gegevens van uw computer verwijderd, inclusief uw persoonlijke bestanden, terwijl het opnieuw installeren alleen invloed heeft op het besturingssysteem zelf.

Maak een back-up van uw Mac met Time Machine voor het geval er iets misgaat.

Hoe opnieuw te installerenMacOS Mojave

  1. Start uw Mac opnieuw op en houd onmiddellijk de COMMAND + R-toetsen ingedrukt om de herstelmodus te openen.
  2. Selecteer macOS opnieuw installeren in het venster macOS-hulpprogramma's.

Adverteren

Adverteren

  1. Klik op "Doorgaan" en accepteer vervolgens alle voorwaarden.

  1. Selecteer op dit scherm Macintosh HD (of een ander station waarop u macOS Mojave opnieuw wilt installeren) en klik vervolgens op Doorgaan om het herinstallatieproces te starten.

  1. Het scherm van je Mac wordt zwart en het Apple-logo verschijnt met een voortgangsbalk. Laat het apparaat de herinstallatie voltooien.

Wanneer de herinstallatie is voltooid, wordt de Macbegint zoals gewoonlijk. U kunt inloggen op uw account en gewoon doorgaan met uw computer. U kunt software-updates ook onmiddellijk installeren, indien beschikbaar.

Als u om wat voor reden dan ook uwbestanden, is er iets misgegaan tijdens het herinstallatieproces. In dit geval moet u herstellen vanaf de kopie van Time Machine die is gemaakt voordat u het proces start. In theorie kunnen er enkele problemen optreden, maar dit gebeurt uiterst zelden.

Nu weet u hoe u macOS opnieuw moet installerenMojave. U hoeft dit pas te doen als er een probleem is met het systeem na een software-update of het per ongeluk verwijderen van systeembestanden en componenten.