Herinneringen verwijderen op iPhone en iPad

Wilt u een herinnering van uw iPhone of iPad verwijderen? Nou, er is niets ingewikkelds aan. Herinneringen zijn er één van

de meest gebruikte standaard iOS-applicaties.Daarin kun je to-do-lijstjes, boodschappenlijstjes maken, belangrijke herinneringen achterlaten, etc. Meestal markeren gebruikers deze na het voltooien van een taak eenvoudigweg als voltooid, maar dit verwijdert de herinnering niet uit het geheugen. U kunt op elk gewenst moment de volledige lijst met voltooide herinneringen bekijken die op uw apparaat is opgeslagen.

Hieronder zullen we u vertellen hoe u herinneringen volledig van het apparaat kunt verwijderen en niet alleen als voltooid markeren.

Adverteren

Adverteren

Een herinnering verwijderen met een gebaar

De eenvoudigste en snelste manier om een ​​herinnering van je iPhone of iPad te verwijderen, is met een gebaar.

1) Open de app Herinneringen.

Adverteren

Adverteren

2) Selecteer de lijst met de herinnering die u wilt verwijderen.

3) Veeg naar links over de herinnering die u wilt verwijderen.

4) Klik op de rode knop Verwijderen.

5) Herhaal het proces met alle herinneringen die u moet verwijderen.

Op deze manier kunt u enkele herinneringen verwijderen en het proces elke keer herhalen. Deze methode is vrij eenvoudig en snel en je zult er meteen aan wennen, maar er zijn andere opties.

hoe verwijderen herinnering toetsen

1) Open de app Herinneringen.

2) Selecteer de lijst met de herinnering die u wilt verwijderen.

3) Klik op de knop Wijzigen in de rechterbovenhoek van het scherm.

4) Klik op het rode minteken (-) naast de herinnering die u wilt verwijderen.

5) Bevestig uw actie door op de knop Verwijderen te klikken.

6) Herhaal het proces.

In de bewerkingsmodus kun je ook vrij snel herinneringen verwijderen, maar het is nog steeds langer en lastiger dan een gebaar te gebruiken.

Hoe verwijder ik alle herinneringen tegelijk?

Als u alle herinneringen wilt verwijderen, is de eenvoudigste manier om de hele lijst te verwijderen. Hiermee worden alle herinneringen verwijderd die erin zijn opgeslagen. U kunt ook een herinnering vinden via een zoekopdracht en deze vervolgens verwijderen.

Beide methoden werken hetzelfde en zullen herinneringen verwijderen, ongeacht hoe je ze hebt toegevoegd - in de applicatie zelf, met Siri of vanaf een ander apparaat via iCloud-synchronisatie.