"Het delen van deze applicatie is nu voor u gesloten": wat te doen?

Veel iPhone- en iPad-gebruikers melden een app-fout die de laatste tijd vaak voorkomt. Dit is een vergissing

“De openbare toegang tot deze applicatie is nu voor u gesloten.” In dit geval vraagt ​​de applicatie u om de app opnieuw aan te schaffen in de App Store. Het probleem komt vrij vaak voor.

</ p>

Adverteren

Adverteren

Als u de applicatie verwijdert en opnieuw installeert vanuit de App Store, wordt het probleem opgelost, maar dit leidt tot gegevensverlies, vooral als u geen iCloud-kopiëren gebruikt.

Het probleem doet zich alleen voor bij bepaalde applicaties zoals WhatsApp en YouTube. De reden is nog steeds niet te begrijpen. Hoogstwaarschijnlijk zal Apple de fout binnenkort oplossen, maar voor nu hebben we onze eigen oplossing.

Hoe de fout te verhelpen "Het delen van deze applicatie is nu voor u gesloten"

Stap 1: Ga naarInstellingen &gt; Basis &gt; OpslagiPhone. Selecteer de app die het probleem veroorzaakt en klik vervolgens opProgramma downloaden. Hierdoor worden uw gegevens niet verwijderd.

Stap 2: Keer terug naar het startscherm en klik op het pictogram van de nieuw gedownloade applicatie om deze opnieuw te installeren.

Daarna kunt u de applicatie zonder problemen gebruiken zoals voorheen. Alle gegevens blijven intact.

De genomen stappen moeten het probleem oplossen met WhatsApp, YouTube en andere applicaties die door de fout worden beïnvloed. We hopen dat we je kunnen helpen!