Hoe flitsmeldingen op iPhone en iPad uit te schakelen

Het kan soms op uw iPhone en iPad verschijnenmeldingen met de tekst "Je hebt een nieuw geheugen - Op deze dag (...)". Sommige gebruikers beoordelen hun oude foto's graag, anderen kunnen deze meldingen in de weg staan.

</ p>

Daarom zullen we u hieronder vertellen hoe u de melding van herinneringen op de iPhone en iPad kunt uitschakelen.

Hoe u meldingen over herinneringen uitschakelt

  1. Open de applicatieinstellingenop uw iPhone of iPad.
  2. Selecteerkennisgeving, en danfoto.
  3. Selecteer op het volgende schermmemoires.
  4. Klik op de schakelaar ernaastMeldingstolerantiezodat het grijs wordt.

Nadat u de optie heeft uitgeschakeld, meldingen overnieuwe herinneringen verschijnen niet meer. Hierdoor wordt niet de volledige geheugenfunctie uitgeschakeld, maar alleen meldingen. Andere meldingen van de app Foto's komen.

Soms is het leuk om je oude foto's te zien, maar de functie werkt niet perfect en kan foto's ophalen die je niet wilt zien.

Schakel meldingen van herinneringen uit of niet -jouw beslissing. In veel opzichten hangt het werk van de functie af van welke foto's u maakt en opslaat. Bovendien kunt u op elk moment van gedachten veranderen door terug te keren naar Instellingen.