Met WhatsApp kun je de tijd van het laatste bezoek voor bepaalde gebruikers verbergen

WhatsApp biedt momenteel drie opties om je laatst geziene status en afbeeldingen weer te geven

profiel en informatie over u.Met Messenger kunt u ze zichtbaar maken voor alle gebruikers die uw telefoonnummer hebben, ze verbergen voor alle gebruikers of ze alleen zichtbaar maken voor gebruikers uit uw contactenlijst.

Dus als je de tijd wilt verbergenlaatst gezien bij bepaalde contacten, heeft u de mogelijkheid om dit alleen voor iedereen te verbergen of de zichtbaarheid te beperken tot alleen uw contacten en die extra “bepaalde” contacten vanaf uw telefoon. Maar dit kan binnenkort veranderen.


</ img>

WhatsApp werkt naar verluidt aan een nieuweeen zichtbaarheidsoptie waarmee u uw laatst geziene status, profielfoto's en informatie over u voor bepaalde contacten kunt verbergen. Volgens de bron test de messenger momenteel een nieuwe optie “Mijn contacten behalve”, waarmee je kunt opgeven voor welke contacten je je gegevens wilt verbergen.

Op dit moment is de nieuwe optie niet beschikbaar in de huidige bètaversie van WhatsApp. Maar het zou binnenkort in bètaversies van WhatsApp voor iOS en Android moeten verschijnen.

Bron: wabetainfo

</ p>