Hvordan aktivere totrinnsverifisering i “WhatsApp” på iPhone

WhatsApp har endelig implementert tofaktorautentisering, som legger til en ekstra

sikkerhetslag. Hele poenget er at brukeren lager en 6-sifret kode, uten hvilken det ikke vil være mulig å logge inn og bruke WhatsApp-applikasjonen. 

Tofaktorautentisering i appenWhatsApp er noe forskjellig fra tjenester som Google eller Twitter, som sender deg en kode via SMS hver gang du logger på kontoen din for den respektive tjenesten. I dette tilfellet må du finne på koden selv og huske den når du setter opp applikasjonen på en ny enhet. WhatsApp vil med jevne mellomrom be deg om å oppgi denne koden slik at du ikke glemmer den.

annonse

annonse

Hvordan aktivere tofaktorautentisering

trinn1:Start "WhatsApp"-applikasjonen og gå til "Innstillinger ".

trinn2: Velg fanen "konto"Og velg alternativet"To-trinnskontroll".

trinn3: Her velger vi kommandoen “aktiver".

annonse

annonse


trinn4: Skriv inn den sekssifrede koden og bekreft i neste trinn.
trinn5: Skriv inn e-postadressen din som vil værebrukes som en sikkerhetskopimetode for å gjenopprette WhatsApp-kontoen din i tilfelle du glemmer den opprettede koden, og bekreft den i neste trinn. (Det er viktig å oppgi en gyldig e-postadresse her). Og det er alt. Når som helst kan du gå tilbake til innstillingene og slå av totrinnsbekreftelse, endre koden eller e-postadressen.

advarsel

Som sagt, den gitte funksjonen i detteapplikasjonen skiller seg fra tofaktorautentiseringsmetodene til andre systemer som vi er vant til. Nedenfor er noen advarsler om begrensningene knyttet til bruken av denne funksjonen som du må være oppmerksom på, hentet direkte fra FAQ-siden til applikasjonsutvikleren selv.

Med to-trinns bekreftelse aktivert,Det er ikke tillatt å aktivere igjen uten kodeditt nummertelefon i  “WhatsApp»I løpet av syv dagersiden forrige gang du logget på applikasjonskontoen din.På denne måten, hvis du har glemt koden din og ikke gjør detHvis du skrev inn e-postadressen din riktig for å tilbakestille passordet ditt, vil du ikke kunne logge på kontoen din på syv dager eller aktivere den på nytt i tjenestentelefonnummeret ditt. Etter 7 dager vil du kunne logge inn på kontoen din uten hemmelig kode, men alle meldinger sendt tildenne perioden blir meldinger slettet. Hvis du prøver å aktivere et telefonnummer på nytt uten en hemmelig kode 30 dager etter siste bruk av applikasjonen, blir kontoen din slettet, og et nytt blir opprettet i stedet etter vellykket bekreftelse av telefonnummeret ditt.

Hvordan bruker du applikasjonen "WhatsApp"?

Hvordan bruker du WhatsApp-applikasjonen? Sende GIF-er eller PDF-er? Ringer du enkle? Del opplevelsen din med appen i kommentarene nedenfor.