Hvordan endre iCloud lagringsplan

Det vil komme en tid når du vil endre iCloud-planen din. Dette kan gjøres som

via iOS og macOS.

Når du oppretter en iCloud-konto, er du gratisFå 5 GB lagringsplass for å lagre kopier av dataene dine, inkludert bilder og dokumenter. Avhengig av hvor mange enheter du har, vil 5 GB fylles raskt. Apple tilbyr også tre betalte abonnement: 50 GB, 200 GB og 2 TB. Du kan også abonnere på 200 GB eller 2 TB for hele familien.

annonse

annonse

Slik endrer du iCloud-planen din på iOS

Først må du gå tilinnstillingerpå iPhone eller iPad.

1)Gå til delenKontoer og passord.

2)Plukke utkontoen diniCloud.

annonse

annonse

3)Gå tilrepository.

4)Her vil du se total lagringskapasitet samt tilgjengelig minne. Ved å velgeadministrasjon, kan du se hva som bruker mest gratis minne.

5)Gå tilbake til lagringsskjermen og trykk påKjøp et annet sted.

6)På denne skjermen vil du se tariffplanen din og en liste over tilgjengelige. Du vil også kunne kansellere ditt betalte abonnement.

7)Velg abonnementet du liker.

8)KlikkÅ kjøpei øvre høyre hjørne av skjermen. Etter dette vil bekreftelse på kjøp av ny tariffplan dukke opp.

9)For å angre handlingene dine mens du pågår, klikk på Tilbake øverst til venstre på skjermen.

Hvordan endre iCloud-plan på Mac

1)Gå til Apple-menyen og velg Systeminnstillinger >iCloud.

2)Plukke utadministrasjoni nedre høyre hjørne av vinduet.

3)Plukke utKjøp et annet stedi øvre høyre hjørne.

4)På neste skjermbilde vil du se tariffplanen din og alle tilgjengelige.

5)Hvis du vil utvide lagringsplassen, velg et abonnement og klikkvidere.

6) Skriv inn Apple ID-passordet ditt og klikkÅ kjøpe.

7)For å kansellere ditt betalte abonnement, klikkVelg en gratis plan, velg et abonnement, og trykk deretter påKlar.

Redusere lagringsplass

Hvis du bestemmer deg for å redusere lagringsplassen din, dettevil skje først etter at det tidligere kjøpte abonnementet utløper. Hvis dataene som ble lagret i iCloud ikke lenger passer der, vil ikke nye filer, bilder og videoer bli lastet opp til lagringsplassen, og det vil ikke være noen sikkerhetskopi.

Som du kan se, er det veldig enkelt å endre iCloud-planen din på alle enheter.