Slik deaktiverer du visningen av online-status på Instagram

Instagram har introdusert en funksjon som gjør det enda enklere å følge folk. Den er aktivert som standard, men

Heldigvis kan du slå den av hvis du ønsker det.

Funksjonen viser online status for kontoer du abonnerer på eller som du korresponderte med i Direct. I tillegg kan du nå finne ut hvor lenge siden brukeren åpnet applikasjonen.

annonse

annonse

Online status kan vises i Direct under profilnavnene. Hvis brukeren ikke er online for øyeblikket, vil du se når de sist logget på applikasjonen.

Din status kan bare sees av dine følgere og de du korresponderte med, men den nye funksjonen vil neppe appellere til de som elsker personvern.

Hvis du vil beholde personvernet ditt, er det bare å slå av funksjonen. Nedenfor vil vi forklare hvordan dette gjøres.

Slik slår du av Instagram-aktivitetsstatus

Du kan administrere den nye funksjonen i Instagram-innstillingene.

1)Åpne applikasjonenInstagram.

2) Gå til din profil.

3) Klikk på ikonet innstillinger i øvre høyre hjørne av skjermen (tannhjul eller tre prikker).

4) Rull ned til Vise fram Aktivitet Status (i avsnitt innstillinger) og trykk på bryteren slik at den blir hvit.

Nå vil ingen vite når du går til Instagram og vil ikke irritere deg med meldinger.

Hvis du ikke deaktiverer funksjonen, kan du se aktivitetsstatusen til vennene dine, og de vil se din online status.