Slik sletter du en Facebook-side permanent: detaljerte instruksjoner

Til tross for Facebooks forsøk på å motvirke permanent sletting av enhver brukerkonto,

det er fullt mulig å gjøre dette med en visshjelp. Den eneste metoden du kan gjøre selv er å deaktivere kontoen din i Facebook-innstillingene. Før du utfører denne operasjonen, er det imidlertid viktig å forstå forskjellen mellom fjerning og deaktivering.

  • Slik sletter du en Facebook-side permanent
  • Slik sletter du en Facebook-konto midlertidig (deaktiver)
  • Slik sletter du Facebook-kontoen din permanent fra telefonen

Deaktivering av kontoen betyr mestInformasjonen som er lagret på Facebook-profilen din blir slettet midlertidig, men du kan gjenopprette disse dataene når som helst. Profilinformasjon, bilder og innlegg vil forbli på Facebook, mens de er usynlige for andre brukere, inkludert venner.

annonse

annonse

Slette en konto betyr fullstendig forsvinningdenne informasjonen. Dette er en mye tryggere og mer effektiv metode for å fjerne Facebook-siden din fra World Wide Web, men også den mest radikale. Hvis du noen gang bestemmer deg for å bruke Facebook igjen, må du opprette en profil fra bunnen av - legge til innlegg og bilder på nytt, søke etter venner og gjøre innstillinger.

Slik sletter du en Facebook-side permanent

Før du sletter Facebook-kontoen din permanent, må du:

  1. Lagre all informasjon.For å gjøre dette må du logge på Facebook fra kontoen din, gå til "Din informasjon på Facebook"-menyen ved å bruke lenken og klikke på "Vis" i “Last ned informasjon” På neste side klikker du på “Opprett fil”. Dette vil sikre at du kan gjenopprette dataene dine om nødvendig etter at du har slettet Facebook-kontoen din.

  2. Forstå at selv etter en permanent slettingFacebook-konto spor av din tilstedeværelse på dette sosiale nettverket vil ikke forsvinne. For eksempel forsvinner ikke dine personlige meldinger fra deg, fordi de ikke bare er lagret på Facebook, men også i mottakerens profil.
  3. Endelig kan du fullstendig slette Facebook-profilen dinvarer i opptil 90 dager etter opprettelsen av forespørselen. Alle dataene dine blir utilgjengelige umiddelbart etter søknad, men vil fortsette å forbli på Facebook-servere i en viss rengjøringsperiode.

Hvis du er sikker på at du vil slette Facebook-kontoen din, kan du gå til spesialsiden på denne lenken.

annonse

annonse

Før du sletter Facebook for alltid, blir du spurt:

  • deaktiver facebook messenger-konto
  • lagre all informasjonen din på en datamaskin (bilder, publikasjoner og annet innhold)
  • tilordne administratorer på sidene (offentlige) der du er administrator
  • Angi tillatelser til alle Facebook-appene dine.

Dette er valgfrie trinn. Hvis du til slutt bestemmer deg for å slette Facebook-siden for alltid, klikker du på “Slett konto“.

 

annonse

annonse

Slik sletter du en Facebook-konto midlertidig (deaktiver)

Hvis du finner å slette kontoen din helt ogsåradikal løsning, ville deaktiveringsalternativet være det mest passende. Dette er en enklere og mye mindre risikofylt prosess. Gå til innstillinger og deretter til "Din informasjon på Facebook"-delen ved å bruke denne koblingen og ved siden av elementet “Deaktivering og sletting” klikk “Se“.

annonse

annonse

Her velger du “Kontodeaktivering” og deretter “Fortsett med frakobling av kontoen“. Du vil bli bedt om å skrive inn passordet for Facebook-kontoen du vil deaktivere.

Neste trinn vil være å fylle utet kort spørreskjema, som angir årsaken til midlertidig fjerning av Facebook-siden, også hvis du var administrator av publikum, vil du bli bedt om å tilordne administratorer til dem slik at sidene forblir aktive. Her kan du slette alle tidligere opprettede applikasjoner, nekte fremtidige e-postvarsler og bruke Facebook Messenger.

Etter dette kan du trykke på “Deaktiver”.

I fremtiden kan en deaktivert konto gjenopprettes når som helst på din forespørsel.

Slik sletter du Facebook-kontoen din permanent fra telefonen

Hvis du ikke har tilgang til en datamaskin som skal fjernesfacebook, kan du bruke telefonen din. Den enkleste måten er å gå gjennom nettleseren på din iPhone eller Android-enhet og gjenta trinnene beskrevet ovenfor. Du kan imidlertid også bruke Facebook-mobilappen. For å fjerne Facebook fra telefonen din, følg instruksjonene våre:

  1. I Facebook-appen trykker du på menyen nederst, og deretter utvider du delen “Innstillinger og personvern” og velg “Innstillinger”.
  2. I innstillingene, bla omtrent halvveis til “Din informasjon på Facebook“. La oss her gå til seksjonen “Kontoadministrasjon“.
  3. Trykk på “Deaktivering og fjerning” Ogpå neste skjermbilde velger du ønsket slettemetode, eller “Kontodeaktivering” – dette er en midlertidig sletting av en side på Facebook, eller “Slette en konto” – dermed sletter du Facebook-kontoen din for alltid. Velg deretter “Fortsett med … konto”.

Vi håper artikkelen vår bidro til å slette en konto isosialt nettverk Facebook. Over tid kan noen av menyelementene på Facebook endres, så hvis du ikke klarte å slette Facebook-siden din, kan du skrive om den i kommentarene.