Vi har allerede fortalt deg at Instagram nå lar vennene dine se at du er online og bruker
Husk at denne funksjonen ble kunngjort på torsdag,og i går lagt til selve applikasjonen. Takket være det, folk som nå er online og bruker Instagram-applikasjonen, vises en merkbar grønn prikk ved siden av profilbildet. Merk at bare de du abonnerer gjensidig med, eller brukere som du allerede har korrespondert med, vil kunne se det.


For å forhindre at Instagram viser om du er online eller ikke, må du åpne applikasjonsinnstillingene og i seksjonenPersonvern og sikkerhetVelg enNettverksstatus. Sett glidebryteren til venstre på siden som åpnes. Ferdig, nå vil ingen se at du blar gjennom en feed uten å svare på kommentarer!


Det er viktig å merke seg at hvis du deaktiverer denne funksjonen, vil du ikke kunne se statusen til andre brukere – selv de med skjerm aktivert.
Instagram har snudd mye i det sisteoppmerksomhet på personvern. Så torsdag begynte utviklerne å teste en funksjon som lar kontoeiere slette abonnenter. Dette er et mindre radikalt tiltak enn å blokkere brukere, og brukere du sletter kan registrere seg når som helst. Så dette er en flott utvei for de som er bekymret for et stort antall inaktive abonnenter, og blokkerer noe som kan føre til et skyggeforbud.