Cum puteți schimba setările de acces pentru starea dvs. în aplicația WhatsApp pe iPhone

Urmând exemplul Snapchat și a multor alte rețele sociale, dezvoltatorii WhatsApp au adăugat

Funcție de stare, similară cu Snapchat Stories.Folosind această funcție, toate persoanele de contact vor putea să vă vadă fotografiile și videoclipurile, care vor rămâne online timp de 24 de ore până când vor dispărea automat.

Funcția declarată sună atractiv, darare un dezavantaj major - lipsa intimității. Fotografiile sau videoclipurile pe care le-ați postat pot fi vizualizate de toată lumea din lista dvs. de contacte. Din fericire, WhatsApp are o opțiune de a limita numărul de persoane care au acces la starea ta. Dacă sunteți îngrijorat de confidențialitatea dvs. în timp ce utilizați caracteristica de stare în WhatsApp, mai jos este o soluție pentru a remedia această situație.

publicitate

publicitate

Cum se setează nivelul de confidențialitate în starea aplicației WhatsApp

Pasul 1:Deschideți aplicația WhatsApp pe iPhone.

Pasul 2:Accesați fila Setări.

publicitate

publicitate

Pasul 3:Faceți clic pe pictograma „Cont” și selectați „Confidențialitate”.

Pasul 4:Faceți clic pe fila „Stare”.

Pasul 5:Aici îi puteți selecta pe cei care vor aveaposibilitatea de a vedea starea WhatsApp. În mod implicit, setările indică toate persoanele care se află în lista dvs. de contacte. Puteți modifica aceste setări și puteți controla cine vă poate vedea starea.

De acum înainte, publicat de dvs. prin intermediulFotografiile sau videoclipurile „de stare” vor fi disponibile numai pentru persoanele specificate din lista dvs. de contacte. Dacă devine necesar să vă modificați setările de confidențialitate, utilizați instrucțiunile de mai sus și modificați nivelul de acces la starea dvs. în funcție de cerințele dvs.

Pentru alte instrucțiuni și sfaturi despre utilizarea aplicației WhatsApp, citiți articolul la următorul link:

  • Top 19 trucuri WhatsApp pe iPhone