Cum dezactivați afișarea stării online pe Instagram

Instagram a introdus o funcție care face urmărirea oamenilor și mai ușoară. Este activat implicit, dar

Din fericire, îl puteți dezactiva dacă doriți.

Funcția arată starea online a conturilor la care sunteți abonat sau cu care ați corespondat în Direct. În plus, puteți afla acum cu cât timp în urmă utilizatorul a deschis aplicația.

publicitate

publicitate

Starea online poate fi vizualizată în Direct sub numele profilului. Dacă utilizatorul nu este online în acest moment, veți vedea când s-a conectat ultima dată la aplicație.

Starea dvs. poate fi văzută doar de adepții dvs. și de cei cu care ați corespondat, dar este puțin probabil ca noua funcție să atragă cei care iubesc confidențialitatea.

Dacă doriți să vă păstrați confidențialitatea, trebuie doar să dezactivați funcția. Mai jos vom explica cum se face acest lucru.

Cum se dezactivează starea activității Instagram

Puteți gestiona noua funcție în setările Instagram.

1)Deschideți aplicațiaInstagram.

2) Du-te la ta profil.

3)Faceți clic pe pictogramăsetări в правом верхнем углу экрана (шестерёнка или три точки).

4)Derulați în jos laSpectacol Activitate stare (в секции setări) și apăsați comutatorul astfel încât să devină alb.

Acum nimeni nu va ști când mergi pe Instagram și nu te va enerva cu mesaje.

Dacă nu dezactivați funcția, atunci puteți vedea starea activității prietenilor dvs. și aceștia vor vedea starea dvs. online.