Cum dezactivați actualizarea în fundal a aplicațiilor pe iPhone și iPad

Nu doriți ca iPhone-ul sau iPad-ul să actualizeze sau să transfere date în fundal când nu îl utilizați

? Apoi această funcție poate fi dezactivată.

</ p>

publicitate

publicitate

Pur și simplu dezactivați actualizarea de fundal.aplicații astfel încât acestea să nu funcționeze până când nu utilizați dispozitivul. Ca bonus, veți observa că încărcarea după aceasta va dura mai mult.

Potrivit Apple, actualizarea aplicației de fundal„Le permite să actualizeze conținutul atunci când este conectat la Wi-Fi sau Internet mobil în fundal." Adică, chiar și atunci când nu utilizați aplicația, aceasta continuă să descarce și să transfere conținut. Dezactivând funcția, este puțin probabil să observați modificări.

Cum dezactivați actualizarea în fundal a aplicațiilor pe iPhone și iPad

  1. Deschideți aplicațiasetăripe dispozitivul dvs
  2. Alegeprincipal.
  3. Deschideți secțiuneaActualizare de conținut.
  4. AlegeActualizare de conținutși bifați caseta de lângăde pe.

publicitate

publicitate

Majoritatea utilizatorilor nu vor observa niciunulse schimbă după dezactivarea funcției. Când deschideți aplicații, acestea vor fi actualizate imediat, ceea ce este foarte convenabil. Mai mult, încărcarea va fi consumată mai lent. Am recomandat în mod repetat dezactivarea actualizării de fundal pentru a economisi energie.

Dacă sunteți îngrijorat pentru uniiaplicația partajează date personale, precum locația dvs., apoi puteți dezactiva serviciile de geolocalizare. Multe aplicații cer permisiunile de care nu au nevoie, așa că trebuie să oferiți acces la geolocalizare numai atunci când este necesar. De exemplu, aplicația Maps nu va funcționa fără aceasta.

Modul de economisire a energiei dezactivează de asemenea temporar actualizarea în fundal a aplicațiilor.

Cum să activați actualizarea de fundal în iOS

  1. Deschideți aplicațiasetări.
  2. Alegeprincipal.
  3. AlegeActualizare de conținut.
  4. ClicActualizare de conținutși selectațiWiFisauWiFi și date celulare.

Decizia dvs. personală este să utilizați sau nu o actualizare de fond. Dacă încărcați rapid, este mai bine să dezactivați funcția. Dacă totul vi se potrivește, nu puteți atinge nimic.