Cum să eliminați singuri un contact de pe telefon

Puteți șterge o persoană de contact din telefon utilizând funcția Contacte. De asemenea, utilizatorul are opțiunea de a anula

pentru sincronizarea contului pentru a ștergetoate camerele interconectate cu el. Dacă persoanele dvs. de contact sunt stocate într-un Cont Google, este recomandat să utilizați site-ul Contacte pentru a le controla.

</ p>

Modul simplu de ștergere a numerelor

Pentru a elimina contactul cu Android, trebuie să vă conectațiaplicație "Contacte". Acest program poate fi apelat diferit și va depinde de dispozitivul mobil care este utilizat. Trebuie să faceți clic pe înregistrarea pe care doriți să o ștergeți. Ca urmare, informațiile de contact trebuie afișate. Dacă doriți să ștergeți mai multe elemente, puteți face clic pe una dintre ele și țineți apăsat degetul pentru un timp, astfel încât modul de selecție este activat și apoi specificați nume suplimentare care trebuie șterse. Acest proces poate varia considerabil pe unele modele de dispozitive.

Acum poți să dai clic pe "Șterge". Locația și designul acestui buton vor diferi pe diferite dispozitive, dar, de regulă, acesta poate fi găsit în jumătatea superioară a ecranului. Uneori seamănă cu inscripția "Șterge", iar în alte cazuri - ca o pictogramă sub formă de coș de gunoi. În unele cazuri, utilizatorul va trebui mai întâi să facă clic pe buton sub forma a 3 puncte poziționate vertical și apoi să selecteze opțiunea "Ștergere". Trebuie să faceți clic pe "Da" pentru a confirma că doriți să ștergeți elementele selectate. Utilizatorul va fi întrebat dacă înțelege că persoanele de contact vor fi șterse definitiv de pe dispozitivul mobil. Trebuie să confirmați operația.

Dezactivarea contului

Pentru a dezactiva un cont, trebuie să mergeți la„Setări“. Când este deconectat, toate numerele care s-au sincronizat vor fi șterse. Acest lucru poate fi util pentru ștergerea unui număr mare de puncte la un moment dat. Trebuie să selectați opțiunea "Conturi" din secțiunea "Informații personale". Acum ar trebui să selectați contul pentru care doriți să dezactivați sincronizarea. Orice număr din acest cont va fi șters de pe dispozitiv.

Dacă sunteți interesat de modul de ștergere a unui număr de telefon,Trebuie reținut faptul că, oprind contactele, puteți opri sincronizarea acestora astfel încât lista să nu fie actualizată automat cu contul. Dacă nu vedeți opțiunea "Persoane de contact", trebuie să dezactivați complet sincronizarea pentru contul dvs. Apoi, trebuie să apăsați butonul sub forma a 3 puncte verticale. De obicei, acesta este situat în colțul din dreapta sus. Ar trebui să se deschidă un meniu mic, în care trebuie să faceți clic pe butonul de sincronizare. Aceasta activează interacțiunea cu contul. Deoarece persoanele de contact au fost dezactivate, toate elementele pentru acest cont vor fi șterse de pe dispozitiv.

Ștergeți contactele Google

Pentru a șterge numerele Google, trebuie să deschidețibrowser web. Dacă stocați numere în contul dvs., puteți utiliza Contacte pentru a le gestiona mai eficient. În acest scop este permisă utilizarea unui site special. Această metodă este destinată numai pentru elementele stocate în cont. Numerele aflate în memoria telefonului sau în alt cont trebuie să fie eliminate separat.

Utilizând browserul, trebuie să introduceți Contacte. Pentru a face acest lucru, utilizați același cont ca și pe dispozitivul Android. Apoi faceți clic pe imaginile profilurilor de contact pentru a le selecta. Bara de căutare din partea de sus a paginii vă ajută să găsiți rapid numerele de care aveți nevoie. Trebuie să faceți clic pe butonul cu imaginea coșului din partea superioară a ecranului. Aceasta va elimina toate numerele selectate din contul dvs. Dacă butonul pentru cărucior este inactiv, înseamnă că unul sau mai multe dintre elementele pe care le-ați selectat sunt adăugate utilizând Google+. Pentru a le elimina, trebuie să ștergeți numerele din Cercuri.

Apoi, trebuie să deschideți meniul "Setări"Dispozitiv Android. După ștergerea numerelor de pe site-ul Web Google Contacts, va trebui să vă sincronizați contul pe telefonul Android. Trebuie să selectați opțiunea "Conturi", care poate fi găsită în secțiunea "Informații personale". Acum trebuie să selectați "Google". Dacă aveți mai multe conturi, ar trebui să alegeți unul care are nevoie de modificări, faceți clic pe butonul sub forma a 3 puncte verticale. De obicei, acesta este situat în colțul din dreapta sus.

Trebuie să faceți clic pe "Sincronizați" cu dvs.Contul Google a făcut schimb de date cu persoanele de contact. Orice elemente pe care le ștergeți pe site-ul Contacte va fi șters pe dispozitivul Android. Pentru a elimina contactele de pe o cartelă SIM, trebuie să introduceți secțiunea corespunzătoare a aplicației cu numere. Pe fiecare model de telefon, locația acestei secțiuni poate varia.

Vizualizare video: ștergeți contactele