Cum să dezactivați notificarea amintirilor pe iPhone și iPad

Pe iPhone și iPad pot apărea câteodatănotificări cu textul "Aveți o memorie nouă - în această zi (...)". Unii utilizatori preferă să-și revadă fotografiile vechi, în timp ce alții pot interfera cu aceste notificări.

</ p>

Acesta este motivul pentru care vom explica mai jos cum să opriți notificarea amintirilor pe iPhone și iPad.

Cum să opriți notificarea amintirilor

  1. Deschideți aplicația setări pe iPhone sau iPad.
  2. selecta anunțși apoi fotografie.
  3. În ecranul următor, selectați amintiri.
  4. Faceți clic pe comutatorul de lângă Toleranță de notificareastfel încât să devină gri.

După ce dezactivați opțiunea, notificărilenoile amintiri nu vor mai apărea. Aceasta nu va dezactiva întreaga funcție Flashback, ci doar notificările. Vor apărea și alte notificări din aplicația Foto.

Uneori este frumos să vă vedeți fotografiile vechi, dar funcția nu funcționează perfect și poate prelua fotografii pe care nu doriți să le vedeți.

Dezactivați notificarea amintirilor sau nu -decizia ta. În multe moduri, funcția funcției depinde de fotografiile pe care le luați și le stocați. În plus, puteți schimba decizia dvs. oricând revenind la Setări.