La achiziționarea de conținut digital de laiTunes Store, App Store sau iBooks Store, accesul la acesta este oferit numai cu
Dacă doriți, puteți autoriza oricarenumărul de calculatoare. Dar înseamnă, de asemenea, că orice persoană care are acces la un computer autorizat are acces la conținutul digital pe care l-ați achiziționat. Prin urmare, se recomandă să ștergeți întotdeauna autorizarea contului Apple ID de pe un computer pe care nu îl mai utilizați sau când vindeți dispozitivul către o altă persoană. Când ștergeți autorizarea de pe un computer, datele stocate pe acesta nu se pierd. Accesul la conținut protejat doar se oprește.
Pentru a elimina autorizarea contului de pe un computer folosind iTunes, urmați acești pași.
În primul rând, trebuie să aflați numărul de calculatoare asociate contului dvs. Apple ID.
Etapa1:Lansați iTunes pe computer.
Pasul 2:Conectați-vă la ID-ul Apple, dacă nu ați făcut-o deja.
Pasul 3:Selectați meniul din partea de sus a ecranuluicont->vedere.

Pasul 4:Introduceți parola contului Apple ID dacă vi se solicită.
Etapa5:Vor apărea informațiile contului dvs. Lângă linia Autorizare computere, veți vedea numărul de computere autorizate cu acces la conținutul achiziționat.


Ștergeți contul de pe computer
Pasul 1:Lansați iTunes pe computerul pe care doriți să blocați contul.
Pasul 2:Selectați meniul din partea de sus a ecranuluicont->autorizare->Dezactivează acest computer.

Pasul 3:Introduceți parola contului Apple ID dacă vi se solicită.
Pasul 4:După, selectațianulați autorizarea.
Ștergeți contul de pe toate computerele autorizate
Nu uitați că puteți autoriza toate computerele doar o dată pe an. Această opțiune este utilă dacă ați uitat să ștergeți un cont de pe un computer deja vândut.
Pasul 1:Lansați iTunes pe computer.
Pasul 2:Conectați-vă la contul Apple ID.
Pasul 3:Selectați meniul din partea de sus a ecranuluicont->vedere.
Pasul 4:Introduceți parola pentru contul dvs. Apple ID dacă doriți.
Pasul 5:Vor apărea informațiile contului dvs.În secțiunea de informații a contului tău Apple ID, selectează butonul „Deautorizați toate”. Acest buton apare numai dacă ați autorizat cel puțin două computere.

Pasul 6:Acum toate computerele autorizate vor pierde accesul la contul dvs. și vor fi astfel dezautorizate.
După eliminarea autorizației de pe computerDatele stocate pe acesta nu se pierd. Accesul la conținutul protejat este pur și simplu oprit de pe acest computer. Dacă trebuie să vă autorizați computerul a doua oară, pur și simplu lansați iTunes și accesați meniul Cont -> Autorizare -> și selectați Autorizați acest computer.